Hanychová našla šťastie po boku podnikateľa Soukupa.
StoryEditor

Agáta Haynchová už stratila nervy: Žiadna svadba nebude, ďalšie dieťa už nedá!

30.06.2023, 10:33
Celebrity

Bývalá modelka a profesionálna hviezdička Agáta Hanychová (38) popiera fámy o svadbe s milionárom Jaromírom Soukupom (54), ktorému nedávno porodila dcéru Rozárku. Podľa jej slov toho moc dieťa nenaspí a influencerka je vyčerpaná. Trojnásobná matka už buchla do stola. Ďalšie dieťa nebude!

Vo vzťahu Agáty Hanychovej (38) a Jaromíra Soukupa (54) dochádza k výrazným zmenám. Na začiatku influencerka hovorila o svadbe a tvrdila, že chce so svojím partnerom po dcére Rozárke ďalšie deti. Teraz z oboch plánov cúva. Trojnásobná mamička sa o novinky podelila na svojom profile. Išla do detailov!

„My sme sa práve dozvedeli, že v sobotu máme mať svadbu. Tak ja zoberiem bielizeň, ty doumývaš riad a potom uvaríš na tú svadbu,“ vyhlásila rozčarovaná Agáta. Toto oznámenie vyvolalo medzi fanúšikmi rozruch a už dvojici začali gratulovať.

To, že išlo o vtip, sa dalo predpokladať. Pár si totiž robí srandu veľmi často. Teraz sa Agáta k svadbe opäť vrátila: „Chcem sa vrátiť k hystérii o svadbe, ktorú som údajne mala minulý víkend. Vôbec neviem, kto, kedy, kde na to prišiel, ale žiadnu svadbu som nemala,“ uviedla veci na pravú mieru. „Žiadna svadba nebola a ani nie je v pláne.

Nervozita v aute

Bývalá modelka sa posťažovala, že to má doma teraz s malým dieťaťom veľmi náročné. Malá Rozárka toho totiž veľmi nenaspí, a navyše bola nedávno na očkovaní proti rotavírusom. Agáta tiež nedávno zdieľala, ako veľmi je v súčasnej dobe vyčerpaná, dokonca z toho prišla o mlieko a potrebovala by zaslúžený odpočinok. „Rozárka spinká ako dva a pol mesačné bábätko. Samozrejme ako sú tie horúčavy, tak si myslím, že nespí skoro žiadne dieťa. Ale včera už spala lepšie, bola po očkovaní, po rotavírusoch, takže bola jednoducho taká ukňúraná no,“ zverila sa. Drobec nie je nadšený z jazdy v aute. Preto sa snaží šoférovanie eliminovať: „Je pravda, že ja s Rozárkou veľmi v aute nejazdím. Proste tie deti nie sú rady v tom vajíčku,“ konštatovala. Či teda pôjdu tento rok do Marbelly, kde má Jaromír Soukup vilu, a budú s trojmesačným bábätkom sedieť štyri hodiny v lietadle je otázne. Agáte sa to veľmi nepozdáva.

Ďalšie deti už nechce. Eufória je preč

Už tretie materstvo sa na modelke začala podpisovať. Bruntka má už tri deti. Plánovala ja ďalšie avšak človek mieni energia mení. Chvíľu po pôrode ešte tvrdila, že by si s Jaromírom rada mala ešte štvrté i piate dieťa. To si, ale nateraz rozmyslela. S deťmi podľa svojich slov už skoncovala. „Tri stačia. Ako som bola po pôrode v eufórii, že chcem štvrté aj piate dieťa, tak nie. Ja už nemôžem,“ prekvapila Agáta fanúšikov.

Modelka má zo vzťahu s hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom syna Kryšpína a z manželstva s moderátorom Jakubom Prachařom dcéru Miu. Mediálny magnát Jaromír Soukup má už dve dospelé deti z predošlého vzťahu.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:57