Dominika Mirgová priznala, že zuby kedysi nerada ukazovala.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Mirgová sa dala opäť skrášliť. Siahla po novej, trendy metóde

28.04.2023, 09:25
Celebrity

Je to iba niekoľko mesiacov čo speváčka Dominika Mirgová zistila, že ju jej manžel podvádza. Svet sa jej zrútil no vzťahu dala stopku a rozhodla sa venovať svojej práci a kráse.

Dominika už dávno nie je tá sivá myška čo nôtila ako mladé dievča na pódiu súťaže SuperStar. Dnes má rozbehnutú úspešnú kariéru a v kalendári mnoho vystúpení. Aj keď bohužiaľ jej manžeský život je v troskách.

Ako každá hviezda aj ona túži vyzerať čo najlepšie. Teraz išla s pravdou von, čo všetko si nechala na svojom tele a tvári vylepšiť. 

Ešte v lete 2020 vyšla s pravdou von, že má zväčšené prsia, ktoré si, nedávno dala opäť vylepšiť. Pred takmer tromi rokmi prekvapila novou vizážou, keď mala zrazu na fotografiách nápadne väčšie pery. A aktuálne už dala zbuhom všetkým dohadom a priznala ako to naozaj je. Pery si dáva pravidelne zväčšovať. 

image

Z klipu Wonder woman.

adm

„Denne na túto otázku odpovedám jednej žene, tak ešte raz, dievčatá moje. Na pery a tvárové procedúry od botoxu do čela po hydratáciu pokožky kyselinou hyalurónovou chodím už zopár rokov na kliniku. A dnes ju idem navštíviť, tak vás môžem previesť a ukázať, ako to tam vyzerá,“ napísala Mirgová na svojom profile na Instagrame, kde naozaj priložila aj fotku z procedúry, ako jej vylepšujú pery. Nevynechala ani zuby, ktoré si vyrovanala neviditeľný strojčekom.  

Zašla ešte ďalej: „Naordinovali mi aj novú procedúrku profhilo. Je to kyselina hyalurónová zosieťovaná len teplom, ktorá sa rozplynie za mesiac v pleti, pekne ju prehydratuje a nastimuluje kolagén,“ dodala Dominika, ktorá si okrem toho dala ešte doladiť veľkosť oka, keďže jedno má odjakživa väčšie ako druhé. Profhilo je veľmi obľúbená neinvazívna technika, o ktorej sme nedávno písali a stáva sa veľkým hitom. 

V GALÉRII nájdete ako vyzerala Dominika pred úpravami

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 02:53