Aplikácia je takmer bezbolestná.Shutterstock
StoryEditor

Dermatologička o novom zázraku, ktorý vypne pokožku, dekolt, chrbty rúk, ramená i brucho!

14.11.2022, 14:59
Krása a móda

Nový zázrak z názvom Profhilo obsahuje 2 typy vysoko koncentrovanej kyseliny hyalurónovej- nízko a vysokomolekulovú, ktoré sú stabilizované fyzikálne- zahriatím a následne rýchlym ochladením bez potreby použitia chemických činidiel. Okrem zlepšenia ochabnutosti kože, Profhilo výrazne hydratuje, remodeluje a regeneruje bunky našich tkanív, prispieva k novotvorbe kolagénu a elastínu. Ako funguje nám objasnila doktorka Miachela Blaško, ktorá na neho nedá dopustiť.

 Aplikuje sa injekčne do špeciálnych bioestetických bodov, ktorých je na každej polovici tváre 5. Má vynikajúcu distribúciu v tkanive a rozšíri sa rovnomerne do celej plochy ošetrovanej oblasti, nie iba tam, kde sa aplikovalo. Táto látka sa rozlieva v tkanive  ako "tekutý med". Môžeme aplikovať okrem tváre aj do kože krku, dekolt, ramien, brucha, kolien, chrbtov rúk. Čiže sa dá aplikovať všade tam, kde došlo k ochabnutiu kože, jej starnutiu, dehydratácii fotostarnutiu.

Ošetrenie prebieha v dvoch až troch sedeniach s odstupom štyroch týždňov a okrem zlepšenia celkovej elasticity kože poskytuje bezkonkurenčnú hydratáciu kože. Ošetrenie Profhilo Body, ktoré používa rovnako vysoko koncetrovanú čistú kyselinu hyalurónovú ako produkt na tvár. V sade je aj špeciálna náplasť na upokojenie pokožky po ošetrení, ako aj telový krém, ktorý môžu ľudia ošetrení týmto produktom použiť ako súčasť domácej starostlivosti o pleť na predĺženie účinku liečby. 

Cena zákroku sa pohybuje od 250 eur za tvár alebo krk. Za telo či dekolt okolo 350eur.

image

Dermatologička Michaela Blaško opísala pre Svet Evity výhody nového prípravku.

Dermatologička Michaela Blaško pre Svet Evity prezradila aké má s týmto produktom skúsenosti:

Pre koho je vhodný? Naopak je nejaká skupina žien, pre ktoré nie je vhodný?

Profhilo a Profhilo Body je vhodný pre každého, ženy či mužov po 25.roku života. Po 25.roku života klesá obsah kyseliny hyalurónovej akej kolagénu v tkanivách a na koži sa objavujú prvé prejavy starnutia- prvé vrásky. 

Treba zákrok opakovať, ako často?

Na dosiahnutie želaného efektu je potrebné absolvovať 2 sedenia v mesačnom rozostupe medzi 2 ošetreniami. Maximálny efekt pozorujeme mesiac po 2.ošetrení a pretrváva cca 6-9 mesiacov- výsledný efekt závisí od stupňa ochabnutosti kože. 

Kúru môžeme opakovať 2x ročne, t.j. raz za 6 mesiacov /1 kúra pozostáva z 2 sedení v mesačnom intervale).

Aký je jeho efekt a koľko vydrží?

Čím je koža suchšia, tenšia- "papierovejšia", zničená UV žiarením, tým viac sedení je potrebných na dosiahnutie želaného efektu.

Aké s ním máte doteraz skúsenosti?

Iba výborné! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 13:37