Dominika Mirgová priznala, že zuby kedysi nerada ukazovala.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Mirgová sa v minulosti snažila maskovať krivé zuby. Sebavedomie jej dodala až táto pomôcka

09.01.2023, 14:41
Celebrity

Selfie s krásnym úsmevom. Kto by to nechcel. Nie každému je však od narodenia dopriaty a k rovným zubom si väčšina z nás musí dopomôcť. Speváčka Dominika Mirgová sa kedysi za svoj úsmev hanbila. Pomohol jej až neviditeľný strojček. Vďaka nemu sa dnes už nezamýšľa nad mínusmi a iba sa usmieva.

Krásne biele a rovné zuby na selfies sú dnes už takmer "must have". Veď úsmev je neoddeliteľnou súčasťou prvého dojmu, ktorý sa vytvára v zlomku sekundy, no pretrvá veľmi dlho.

Keďže náš úsmev má silu ovplyvniť to, ako sa na nás druhí pozerajú, oplatí sa doň investovať. Zároveň však predstava, že si úsmev dočasne „vyzdobíte“ drôtikmi fixného zubného strojčeka, aby bol jedného dňa (teda o pár rokov) krásny, je trochu skľučujúca. Naopak, neviditeľný zubný strojček zaručí rovné zuby už za niekoľko mesiacov. Dovtedy určite nepokazí žiadnu selfie ani vás nebude nútiť odpovedať len na pol úst, aby vám drôtiky nebolo vidno. V ústach totiž žiadne nie sú.

Svoje o potrebe mať rovné zuby vedia aj známe osobnosti. Diskrétnu liečbu krivých zubov pomocou neviditeľného strojčeka absolvoval napríklad Sajfa, Dominika Mirgová „Usmievam sa veľmi rada, ale vždy som sa snažila pritom maskovať krivé zuby, čo bolo niekedy náročné. Tak som sa rozhodla niečo s tým urobiť – siahla som po neviditeľnom  zubnom strojčeku“ priznala sa. Dva roky poctivo nosila dlahy a dnes je nadmieru spokojná. „Spočiatku si treba na zubný strojček zvyknúť, lebo sa nosí počas dňa aj noci. Dnes už postupne prechádzam len na nočné dlahy a už teraz vidím, že výsledok stojí za to!“ usmieva sa na plné ústa.

Ide to

Svoju váhu nemá len vaša posledná fotka na Instagrame. Online platformy, kde je potrebná profilová fotografia, často využívame aj na zoznámenie sa s novými priateľmi či láskou. Aj tu môže pomôcť neviditeľný strojček, ktorý žiadnu profilovku nepokazí, naopak, dokáže ju vylepšiť. A aj prvé, druhé, tretie, piate rande si môžete užiť so stopercentným sebavedomím. Budete sa usmievať aj bez rozpakov rozprávať.

Na Madonnu?

Medzera medzi zubami už nie je taká sexi, za akú sa v minulosti považovala. Azda najznámejšia nositeľka medzierky medzi zubami je stále speváčka Madonna. Dnes je trendy oslniť rovnými bielymi zubami. Nosiť neviditeľný strojček na zuboch je jednoducho in, a to aj vtedy, keď si ho niekto všimne. Určite za to, že sa o seba, svoje zdravie a svoj vzhľad staráte, dostanete body navyše.

 

Hlavné rozdiely medzi klasickým fixným strojčekom a neviditeľným strojčekom:

 

Vzhľad

Klasický: Nedá sa nevidieť, pretože drôtiky sú pevne prichytené z vonkajšej strany o každý jeden zub.

Neviditeľný: Je skutočne neviditeľný, zuby sú vďaka nemu iba belšie, čo je plus.

 

Pohodlie

Klasický: Môže prekážať nielen pri jedení, ale aj rozprávaní a úsmeve.

Neviditeľný: Okrem mierneho tlaku na zuby, ktorý ani neregistrujete, vôbec neviete, že ho máte v ústach.

 

Zubná hygiena

Klasický: Čistenie drôtikov je náročné a zdĺhavé, niekedy fakt až frustrujúce.

Neviditeľný: Bezproblémová a rovnako (ne)náročná ako každodenné čistenie chrupu.

 

Účinnosť alebo dĺžka liečby

Klasický: Roky.

Neviditeľný: Niekoľko mesiacov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 14:33