Dominika Mirgová priznala, že zuby kedysi nerada ukazovala.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Mirgová po prevalení manželovej nevery utiekla zo Slovenska!

15.02.2023, 09:45
Celebrity

Uplynulo už niekoľko dní, odkedy verejnosť šokovala správa, že jeden z najstabilnejších vzťahov nášho šoubiznisu je v troskách. Speváčka Dominika Mirgová sa o zajačích úmysloch jej manžela Petra Zvolenského dozvedela cez média. S neľahkou životnou situáciou si mama syna Peťka poradila po svojom. Vybehla si užívať slnko a pláže.

Manžel Dominiky Mirgovej si začal s mladučkou Klárou z Trnavy. Ich románik praskol vďaka fotke na Instagrame, ktorú dievčina so srdiečkom zverejnila. Ako sa vyjadrila, mala pocit, že príspevok vidí iba niekoľko blízkych ľudí. Tvrdí, že ju niekto zradil a fotografiou zverejnil. Tak či onak správa hlboko zasiahla najmä speváčku Dominiku Mirgovú.„ Áno, zachytila som tieto fotky a články, bohužiaľ, dnes ráno z médií počas toho, ako som malého viezla do školy a mrzí ma, že som sa to nedozvedela od človeka, s ktorým som strávila 10 rokov. Cítim sa hrozne. Som smutná a sklamaná,“ odkázala umelkyňa po svojej manažérk. „Jediné, čo vám môžem povedať je, že nech to dopadne akokoľvek, chceme len, nech je náš syn šťastný, nič nie je viac a my ho budeme chrániť. Najviac, ako sa dá! Spolu alebo od seba, stále jeho rodičia a on si nezaslúži žiadnu negatívnu myšlienku v jeho nevinnom živote," zverejnila po prvotnom šoku na sociálnej sieti. „Ale keďže máme spolu krásneho a zdravého syna Peťka a myslím si, že sme obaja skvelí rodičia, verím že nájdeme spoločnú cestu, ako byť dobrými rodičmi naďalej," uzavrela. 

Od vtedy sa speváčka so sociálnych sietí stiahla a odmlčala sa. Zdá sa však, že Dominika nabrala sily. Na sociálnych sieťach sa postavila pred fanúšikov a ukázala, že sa dá postaviť a ísť ďalej: „Hlásim úspešné prístátie a aktuálne vybaľovanie," napísala hneď po príchode na Zanzibar. „Je tu krásne. Rezort, teplo oceán," zverejnila. Na telefóne je dostupná iba pre blízkych. Dala tým najavo, že čas ide stráviť najmä sama so sebou a synom. Ten jej na dovolenke robí spoločnosť. 

image

Speváčke sa začala exotická dovolenka.

Mirgovej manžel mlčí

"Odo mňa nejaké vyjadrenie nečakajte. Nebudem vám tu na váš rozkaz ani potvrdzovať ani vyvracať, čo sa deje. Odborníci na všetko, momentálne na vzťahy, si spravia obraz podľa seba. Ja, teda, my aj naše okolie najlepšie vieme, ako náš vzťah fungoval/nefungoval, či bol nalomený alebo nie, čo a ako bolo, tak nás to nechajte doriešiť v pokoji! A neubližujte všetkým naokolo, čo sa ich to týka?" odkázal na sociálnej sieti Dominikin manžel Peter Zvolenský. Vyjadrila sa ja mladá Klára, ktorá sa ocitla v tomto trojuholníku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:56