Modelka Andrea Verešová.Archiv MAFRA
StoryEditor

Andrea Verešová priznala, že aj keď vyzerajú ako dokonalá rodinka, sú aj u nich problémy!

01.12.2022, 10:00
Celebrity

Modelka Andrea Verešová tvorí s manželom Danielom Volopichom a dvoma deťúrencami príkladnú rodinu. Andrea je milujúca mama, rada vypeká a ich manželstvo obchádzajú škandály s neverami a to v šoubiznise je raritou. Ale mračná sa občas objavia aj u tejto prominentnej dvojice.

Andrea Verešová už staršiu dcéru Vanessku bráva do spoločnosti na rôzne akcie. Naštylizovaná ako princezná už dáva o svojom živote aj rozhovory. Priznala, že rada lyžuje takže šport je jej blízky. Mama od nej chce samé jednotky preto sa musí aj pilne učiť. Dodala, že v škole jej niektorí závidia, že má za mamu slávnu Andreu Verešovú. Nerobí si však z toho hlavu. I keď to všetko vyzerá dokonale Andrea priznala, že aj u nich niekedy "lietajú taniere": „Aj keď vyzeráme ako rodina zo žurnálu, tak mi niekedy dokáže rupnúť nervy," prezradila Andrea Verešová. „Je dobré mať rešpekt, pretože sú určité hranice, ktoré by sa nemali prekračovať, a ja hovorím, že to je u detí podobné ako u zvieratiek. Do určitej doby by sa mali naučiť pravidlá a hranice, aby potom vedeli, čo sa patrí a mali vzorce slušného správania,“ dodala.

Pripravená na návštevu

Vanessa má už pätnásť rokov a Andrea ráta s tým, že pomaly prídu aj prvé lásky. „Zatiaľ sme to neriešili, ale všetko je raz prvýkrát. Prvýkrát je fotenie, prvá kampaň mojej dcéry a na tú prvú lásku som veľmi zvedavá a teším sa na to," odpovedala modelka úsmevom pre web extra.cz. Dcére s manželom aktuálne robia aj zbrusu novú izbu kde jej dopriali a veľkú posteľ pre dvoch: „Teraz sme Vanesske zariadili novú izbičku, ešte sa to stále dorába. Bolo to prekvapenie, ale tým, že nie je všetok nábytok ešte hotový, tak to má na etapy, ale do Vianoc by to malo byť hotové a dúfam, že sa jej tam bude páčiť,“ povedala. ktorá Je presvedčená, že si Vanessa už dospelejšiu izba zaslúži: „Má tam veľkú posteľ, takže keď na to príde, tak je pripravená na návštevu, to už jej potom nebudeme môcť niečo príliš zakazovať," uviedla.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 14:54