Andrea Verešová má rada pozornosť.
StoryEditor

Andrea Verešová prehovorila o svojom mužovi: Má rád keď sa vyzliekam!

30.09.2022, 14:33
Celebrity

Bývalá misska a modelka Andrea Verešová ja už 15 rokov šťastne vydatá za českého právnika a podnikateľa Daniela Volopicha. Dvojica má dve krásne deti a ich manželstvo je stále harmonické. Andrea rada provokuje na sociálnej sieti svojimi obnaženými krivkami čo jej manželovi nevadí. Naopak, je rád, keď jeho Andreu obdivujú.

Andrea Verešová je fanúšičkou zdravého životného štýlu a nedá dopustiť na pilates a jógu. To sa náležito prejavuje aj na jej dokonalej postave, ktorú zásadne neskrýva. Fanúšikov na svojom profile pravidelne zásobuje erotikou nabitými fotografiami a tí ju náležito odmeňujú lajkami. Nie každý muž by bol s takouto prezentáciou svojej ženy zmierený. Andrein manžel ju práve naopak v tomto podporuje. „Môj muž je alfa samec a má rád, keď provokujem okolie," netají kráska manželove nastavenie.  Naposledy na seba pritiahla pozornosť, keď sa vyfotila nahá v perinách, obsypaná lupeńmi ruží. 

Naučila sa jednu dôležitú vec

Samozrejme, že každý človek je individuálny a pri chudnutí to platí dvojnásobne, Andrea sa však naučila, čo má v jej prípade najväčší zásah  a na čo sa musí doslova zamerať. Aj preto postupom času zistila, ako veľmi dôležité je nevynechávať raňajky. Čím je staršia, tým viac si uvedomuje ich dôležitosť a sama ich na svojej sociálnej sieti nazvala základom dňa. Modelka sa tak nechala počuť na tému stravovania, ktoré je pre ňu zjavne nesmierne dôležité. Raňajky v podobe omelety či chutného ovocného šalátu vynechá málokedy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:29