Bodyguard‘s casting in Theater Nova scena Bratislava,Image: 653373006, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Herec Patrik Vyskočil o svojom kuchárskom umení. Ostanete poriadne prekvapení!

26.10.2022, 12:06
Celebrity

Mladý, talentovaný herec Patrik Vyskočil, ktorý je ako doma v Divadle Nová Scéna odkryl tajomstvá zo svojho súkromia. Sexi herec prezradil čo je jeho slabá stránka.

Aktívny umelec sa snaží zdravo stravovať, ale keď ostane doma bez ženskej ruky ostane hladný. Alebo si musí vystačiť s tým čo vie. A veľa toho veru nie je: „Rána sú dosť stereotypné. Zobudím sa, pozriem sa na hodinky či si stíham spraviť raňajky alebo nie," opísal Patrik Vyskočil ako mu začína deň. Na tanieri má ráno skoro vždy to isté: „Ja len vajcia jem. Vždy. Keď nemám vajcia, tak si dám nejaký proteínový toast so šunkou a syrom." Tak ako sa vie dobre zvŕtať na pódiu o to horší je pri kuchynskej linke: „Jediné čo viem reálne variť je praženica. Možno ešte párky by som si vedel zohriať. Ale vôbec nevarím," priznal svoju slabú stránku. Keď mal asi desať rokov, tak vedel robiť žemľovku. Tú v škole miloval a mama mu ju dovolila pripravovať aj doma. Z tohto zvyku už však dávno upustil.   

V rozhovore so Zuzanou Vačkovou odtajnil aké ženy majú u neho šancu. Paradoxne, keď to nevie s varechou to nie je pre neho problém: „Páči sa mi na ženách hlas. To si všimnem ako prvé. Aj keď som mal pár tých rande naslepo, len si píšete a potom sa stretnete v reále a nemá pekný hlas a pekné vyjadrovanie, kultivované pre mňa je to stopka," priznal. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:41