Krásna Gwyneth prezradila svoj denný harmonogram.dreamstime
StoryEditor

Poznáme denný rozvrh Gwyneth Paltrow: Za toto vďačí svojej kráse aj pred päťdesiatkou

30.09.2022, 15:00
Celebrity

Disciplína je cestou k úspechu a platí to aj pre svetové hviezdy, o ktorých by ste si možno naivne mysleli, že ich život je prechádzka ružovou záhradou. Práve naopak, milé dámy. Dôkazom toho je aj známa americká herečka Gwyneth Paltrow, ktorá má presný denný harmonogram, ktorého sa striktne drží. A to predovšetkým počas dní, kedy usporadúva vychýrené párty.

O svoje know-how sa Gwyneth podelila na sociálnych sieťach aj so svojimi fanúšikmi. Nech sa páči, môžete sa inšpirovať bežným dňom jednej hviezdy.

8:00 - Vstávať a cvičiť

Hádam ste si nemysleli, že má Gwyneth dokonalé krivky bez tvrdej driny. Hneď po prebudení má svoje prvé stretnutie dňa, a to so svojou trénerkou. Tréningový plán má podrobne vypracovaný a okrem iného, zahŕňa aj tanečnú zumbu či kardio v podobe skákania na švihadle.

9:00 – Vzpruha v sprche

Po tréningu je nevyhnutné dať si sprchu. Známa herečka priznala, že sprcha, najmä tá, ktorú má umiestnenú vonku, je jej obľúbeným miestom. V sprche má množstvo kozmetických vychytávok, ktoré tiež zrejme výrazne ovplyvňujú jej dokonalý vzhľad.

9:30 – Čas na raňajky

Raňajky prichádzajú až hodinu a pol po prebudení. Ale nečakajte žiadne kalorické bomby v podobe croissantov. Na naštartovanie jej úplne stačí zelerová šťava, ktorou si doplní potrebné vitamíny a navyše má aj pozitívne účinky na chudnutie.

10:00 – Relax

Po dvoch „náročných“ hodinách je opäť čas na odpočinok. Gwyneth rada tento čas strávi pri knihách alebo si dopraje saunovanie, vďaka ktorému sa nielen poriadne prekrví pokožka, ale vyplaví sa aj slušná dávka endorfínov.

15:00 – Kaderník

A začínajú prípravy na párty. Kaderník je pred každou akciou nevyhnutnosťou. Hollywoodska herečka je už roky verná jednej kaderníčka, ktorá dokonale pozná nielen jej vlasy, ale tiež to, čo jej najviac pristane. Niet sa teda čo čudovať, že jej účes vždy vyzerá tip – top.

17:00 – Výber outfitu

Vlasy by sme mali. Teraz už len zvoliť ten správny mejkap a outfit, v ktorom vyniknú sexi krivky, ktoré jej môže závidieť nejedná dvadsiatka, nie to ešte ženy v jej veku. Našťastie, Gwyneth presne vie, čo jej pristane a ak by aj nejaké nedostatky na svojom tele mala, dokáže ich raz dva zamaskovať.

19:00 – Work hard, play hard

Bezpochyby sa herečka drží tohto hesla, a tak ako usilovne pracuje, vie sa aj poriadne odviazať a zabaviť. Je to extrovert. Miluje ľudí a svoj čas venuje nielen svojim starým priateľom a známym, ale rada spoznáva aj nových ľudí. A keď už sa vyberie na párty, tak pred polnocou ako Popoluška rozhodne neodchádza.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:02