Krásna Jennifer Aniston jedla počas natáčania Priateľov každý deň ten istý šalát. Vyskúšate ho aj vy?dreamstime
StoryEditor

Tajný recept Jennifer Aniston: Tento šalát herečka jedla 10 rokov počas nakrúcania Priateľov

04.06.2022, 12:00
Celebrity

Jennifer Aniston je módnou a hereckou ikonou už celé dekády. Niekoľkokrát bola označená za najkrajšiu ženu sveta a niet pochýb, že právom. Hoci má táto hollywoodska diva po päťdesiatke, stále dokáže svojim výzorom ohúriť. Jeden z jej tajných trikov, ako sa udržať vo forme, je tento šalát. A my máme recept!

Jennifer Aniston zahviezdila v kultovom seriáli Priatelia a znie to síce neuveriteľne, ale sama priznala, že počas dlhých desiatich rokov, ako sa tento celosvetovo úspešný sitkom natáčal, jedla denno-denne šalát z rovnakých ingredienicií, vďaka ktorému sa udržiavala v top forme.

Ochutnajte a pochopíte

Ženy, ktoré vyskúšali tento hollywoodsky, šalát si ho nevedia vynachváliť. Slávna herečka si ho zrejme obľúbila nielen vďaka jeho znamenitej chuti, ale aj rýchlej a jednoduchej príprave. A nie je to žiadna šalátová nuda. Práve naopak.

Hlavnými ingredienciami sú uhorka, šalotka a chrumkavé pistácie. To všetko je doplnené poriadnou dávkou čerstvej petržlenovej vňate a mäty. Bielkoviny boli zastúpené v podobe vareného cíceru a tiež nesmeli chýbať sacharidy. Jennifer preferuje výživný bulgur, no vy si šalát môžete pripraviť aj s celozrnnými cestovinami či quinoou.

Bez dresingu

Dôvod, prečo je tento šalát taký fit, je, že sa nezalieva žiadnym dressingom, ktorý zvyčajne obsahuje viac kalórií ako samotné jedlo. Ak použijete cícer z konzervy, pustí šťavu a zálievka vám rozhodne chýbať nebude.

Mať postavu bohyne ako Jennifer Aniston, teda niečo stojí. Minimálne pevnú vôľu, ak tento šalát dokázala jesť celé desaťročie. No ak budete meniť sacharidovú zložku, môže za každým aspoň trochu chutiť inak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:20