Niektoré celebrity museli kvôli úlohám vo filmoch drasticky schudnúť alebo pribrať.pinterest.com
StoryEditor

Drastické priberanie, chudnutie a zmena vizáže. Toto museli podstúpiť známi herci kvôli úlohám vo filmoch

05.06.2023, 10:00
Celebrity

Niektorí herci a herečky dokážu urobiť pre svoje vysnívané úlohy neskutočné zmeny. Mnohokrát musia dokonca premeniť svoju vizáž na nepoznanie. Či už sú nútení drasticky pribrať, schudnúť alebo si ostrihať dlho pestované vlasy. Toto museli hviezdy strieborného plátna podstúpiť kvôli rolám vo filmoch.

Každý herec berie svoju úlohu inak. Niektorí dokážu zmeniť maximálne štýl obliekania, iní obetujú čas, energiu a dokonca aj zdravie len kvôli tomu, aby sa viac podobali na postavy, ktoré majú stvárniť. Práve z tohto dôvodu sme si pre vás pripravili zoznam hereckých hviezd, ktoré museli podstúpiť naozaj drastické premeny, a to len kvôli úlohám vo filmoch.  

Demi Moore

Film G. I. Jane pozná snáď každý, no uvedomili ste si niekedy, že herečka Demi Moore v ňom vyzerala úplne odlišne než v realite? Kvôli svojej postave si totiž musela prejsť naozaj radikálnymi zmenami. Bola nútená oholiť si hlavu, absolvovala prísny výcvik amerického námorníctva a tréningy jej pravidelne začínali už od 4. hodiny ráno. "Ak by som sa na to necítila, nejdem do toho. No objavila som samu seba z inej persepktívy, a to je viac ako len dobrá skúsenosť," prezradila herečka.

Natalie Portman

Mnohých fanúšikov upútal film Čierna labuť nielen kvôli zaujímavému príbehu, perfektným hereckým výkonom, ale aj zmenou vizáže niektorých hercov. Jednou z nich je aj krehká kráska Natalie Portman, ktorá vo filme stvárnila hlavnú baletku. Jej postavou túžili režiséri ukázať, že svet baletiek síce vyzerá lákavo, no v skutočnosti tieto ženy často trpia po fyzickej a psychickej stránke. Okrem doráňaných nôh mávajú problém aj s kilami, a teda poruchami príjmu potravy. Síce je herečka sama o sebe štíhla, kvôli svojej úlohe musela schudnúť ešte ďalších 10 kilogramov. V tom jej pomáhala mimoriadne prísna diéta, ktorú musela striktne dodržiavať nejaký čas.

Chris Hemsworth

Dráma V srdci mora rozpráva príbeh stroskotania lode Essex po útoku vorvaňa. Práve kvôli nemu musel sympatické Austrálčan Chris Hemsworth podstúpiť extrémnu diétu. V jedle musel byť tak prísny, že jeho denné maximum bolo 500 kalórii. „Práve som vyskúšal nový diétny a tréningový program s názvom Stratený na mori. Vôbec ho neodporúčam,“ napísal herec na sociálnych sieťach. Síce si z toho robil veľkú srandu, no priznal, že svojou váhou bol tak posadnutý, že ju kontroloval každý deň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:10