Zuzana Plačková porodila syna Diona.instagram/queen.plackova
StoryEditor

Je to tu! Plačková konečne porodila malého Diona. Na svet prišiel cisárskym rezom

02.08.2022, 19:00
Celebrity

Konečne je to tu! Zuzana Strausz Plačková, podnikateľka a influencerka, porodila. Manželovi Renému na svet priviedla prvého syna. Dion prišiel na svet cisárskym rezom.

Zuzana Plačková a René Rendy sa stali rodičmi. Influencerka pred niekoľkými mesiacmi oznámila tehotenstvo na sociálnych sieťach tak, že uverejnila video, na ktorom zachytila nadšenú reakciu budúceho otecka. Ten sa na príchod svojho prvého syna veľmi tešil, manželke neustále bozkával bruško a počas celého tehotenstva obaja neustále opakovali slová, že „je to to najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať“. Prednedávnom svetu oznámili aj pohlavie bábätka. Pri tejto príležitosti si budúci otecko pripravil pre svoju polovičku a ich poklad dojímavé prekvapenie. Spolu s mladým hudobníkom naspieval nádhernú pieseň s názvom Si môj anjel, ktorá sa niesla v znamení lásky a šťastia z príchodu malého Diana. Síce si Zuzana tehotenstvo užívala, bohužiaľ si musela prejsť aj ťažšími chvíľami a nepríjemnými komplikáciami.

 

Aj napriek komplikáciám si tehotenstvo užila

Približne pred mesiacom museli Zuzanu hospitalizovať v nemocnici, kde jej doktori podali transfúziu krvi. Influencerku totiž už dlhú dobu trápili problémy s dýchaním, ktoré boli s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobené nedostatkom železa. ,,Ďakujeme za správy, budeme v poriadku, len potrebujem krv a bude dobre. Aspoň viem, prečo som sa cítila tak zle poslednú dobu. Dajú nás dokopy a pôjdem spokojne domov," napísala Zuzana, ktorá bola v tom čase pripútaná na lôžko. Po návrate z nemocnice jej lekári nariadili pokojný režim a našťastie sa tam už nemusela vrátiť.

 

V posledných dňoch tehotenstva jej postupne ubúdalo síl, a preto sa rozhodla spomaliť aj pracovné tempo. „Dnes som zistila, že asi budem musieť viacej ležať. Fakt už nevládzem veľa chodiť a keďže nie som robot, tak budem viacej vecí riešiť z domu, čo neznášam. Ale už každým dňom sa cítim horšie, a to teplo do toho je masaker,“ napísala Zuzana, ktorá si aj napriek opuchnutým nohám a rukám tehotenstvo naozaj užívala. Aj napriek komplikáciám sa s manželom napokon dočkali. Zuzana totiž priviedla na svet svojho prvého syna.  

Dion je už na svete

Život Reného a Zuzany sa naplnil o ďalšie šťastie. Influencerka porodila svojho prvého syna, ktorý dostal meno Dion. „Na nič v mojom živote som sa netešila viac ako na nášho Syna,“ napísala influencerka a doplnila „Posledný rok ma naučil strašne veľa a popravde až teraz môžem povedať, že konečne som dospelá a pripravená na výchovu nášho Diona. Dnes už viem, čo je podstata života a čo sú nepodstatné malicherné zbytočnosti, ktoré v živote nepotrebujem.“

Post o príchode malého Diona bol sprevádzaný skladbou "Si môj", ktorú novopečený otecko René naspieval spolu s Cico band & Deep Thought. Obaja na tento moment, rozhodne, nikdy nezabudnú. Rodičom gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:08