Jennifer Lopez a Ben Affleck sa zosobášili.instagram/jlo
StoryEditor

Tajná svadba v šoubiznise: Jennifer Lopez a Ben Affleck, ktorí dali svojej láske druhú šancu, sú už svoji

18.07.2022, 13:30
Celebrity

Jennifer Lopez a Ben Affleck sú príkladom toho, že stará láska nehrdzavie. Dvojica dala svojej láske aj po niekoľkých rokoch druhú šancu a tento víkend sa ju rozhodla aj spečatiť. Zaľúbený párik má za sebou tajný sobáš, na ktorom sa zúčastnili iba najbližší. Pozrite sa, ako vyzerali šťastní manželia.

Mnohým vzťahom už veľakrát pomohlo stráviť nejaký čas bez seba, aby si uvedomili, že túžia byť znovu spolu. Príkladom toho môže byť aj Jennifer Lopez a Ben Affleck, ktorí dali svojej láske aj po niekoľkých rokoch druhú šancu. Dokonca sa ju tento víkend rozhodli aj spečatiť a potajme sa zosobášili. Pozrite sa na príbeh dvoch zaľúbencov, ktorým to na prvýkrát nevyšlo, no napokon ich cesty aj tak spojil osud.

 

Obaja si prešli niekoľkými rozchodmi

Dvojica sa dala dokopy pri natáčaní filmu Gigli, a aj keď bola vtedy Jennifer vydatá za svojho druhého manžela Crisa Judda, v roku 2002 ju Ben požiadal o ruku. Bohužiaľ, len pár dní pred obradom dvojica svadbu odložila a o niekoľko mesiacoch oznámila rozchod. Príčin ich odlúčenia mohlo byť mnoho, no pravdepodobne sa ich cesty rozišli kvôli mediálnemu nátlaku. Po rozchode mali obaja iné vzťahy. Ben bol ženatý s herečkou Jennifer Garner, s ktorou má tri deti. Ich manželstvo zničil najmä hercov boj s alkoholizmom. JLo bola naopak vydatá za speváka Marca Anthonyho, ktorému porodila dvojičky. Po rozvode sa dala dokopy s Alexom Rodrigezom, s ktorým to však takisto nevyšlo. Krátko po ohlásení rozchodu napokon obletela médiá správa, že Jennifer tvorí opäť pár s Benom Affleckom. Je zrejmé, že pauza ich vzťahu prospela. Obaja konečne našli svoje šťastie a v apríli tohto roka sa zasnúbili.

 

Stará láska nehrdzavie

Len nedávno oznámila Jennifer svojím fanúšikom na sociálnych sieťach, že s Benom sa po druhýkrát zasnúbili. „Predstavovali ste si niekedy, že by sa vám splnil váš najväčší sen? V sobou večer na mojom najobľúbenejšom mieste na svete (v bublinkovom kúpeli), môj krásny miláčik pokľakol na jedno koleno a požiadal ma o ruku. Úplne ma to zaskočilo, len som sa na neho dívala, smiala sa, plakala a snažila sa pochopiť, že sa to po dvadsiatich rokoch deje zase celé znova. Došli mi slová,“ napísala herečka, ktorá neskrývala nadšenie. Ukázalo sa, že stará láska nehrdzavie. Tentokrát zaľúbenci na nič nečakali a cez víkend sa potajme zosobášili. Aj keď si mnohí mysleli, že pôjde o honosnú svadbu, dvojica sa svoj veľký deň rozhodla užiť v súkromí.

 

Krátko po zverejnení informácii o údajnom sobáši sa na sociálnych sieťach objavili prvé zábery mladomanželov. „Tieto šaty mám už toľko rokov a len som si ich šetrila, šetrila, šetrila a teraz ich mám na sebe v svoj svadobný deň,“ povedala herečka, ktorej biela naozaj pristane. Ani Ben však nezaostával, pred oltár sa totiž postavil v elegantnom bielom smokingu. Ráno po svadbe, ktorá sa konala v Las Vegas, sa nevesta podelila s fanúšikmi aj so snubným prsteňom. Je priam očividné, že herečka je po boku svojho staronového manžela konečne šťastná.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:26