Takto môžete skombinovať maxi šaty, aby ste vyzerali trendy.pinterest.com
StoryEditor

Maxi šaty musíte mať. Poradíme vám, s čím ich kombinovať, aby ste vyzerali trendy a šik

28.07.2022, 15:00
Celebrity

Neodmysliteľným kúskom letných outfitov sú nepochybne dlhé šaty, s ktorými sa v obchodoch doslova roztrhlo vrece. Sezóna maxi šiat je v plnom prúde, takže sa nebudeme čudovať, ak si našli miesto už aj vo vašom šatníku. Aby ste sa v nich cítili pohodlne, no stále sexi, poradíme vám, s čím ich môžete kombinovať.

Maxi šaty jednoducho patria k letu. Nemyslite si však, že sú vyrobené len pre vysoké ženy, ale práve naopak, lichotia aj dievčatám nižšieho vzrastu či moletkám. V takomto prípade je dôležité dbať najmä na správny výber strihu, doplnkov či topánok, veď sa sami pozrite, ako môžete kombinovať maxi šaty tak, aby ste boli trendy a šik.  

Trendy s rifľovkou, koženkou či sakom

Ak ste skôr jemnejší typ, k romantickým vzorovaným maxi šatom zvoľte džínsovú bundu. K nej môžete pridať trendy mokasíny, sandále na nízkom podpätku alebo siahnite po lodičkách, v ktorých budete pôsobiť žensky a neodolateľne. Ak ste naopak drsnejší typ, ako napríklad speváčka Vanessa Hudgens, zaobstarajte si jednofarebné šaty, ku ktorým zlaďte kratšiu koženú bundu, tenisky alebo čižmy a menší čierny klobúk. V takomto outfite zažiarite na festivale či na párty. Báť sa nemusíte ani elegantnej kombinácie krémových skladaných maxi šiat a oversized pánskeho saka. Najlepšou voľbou budú v tomto prípade vysoké topánky, ktoré konečnému výsledku dodajú väčší šmrnc.

 

Sexi diva s podpätkami

Maxi šaty vyvolávajú v mnohých pocit, že sú príliš romantické a dievčenské, no vždy treba myslieť na to, že všetko záleží len od toho, čo k nim skombinujete. Túžite v maxi šatách zažiariť všade, kam prídete? Určite by ste mali siahnuť po saténových kúskoch, ako napríklad v prípade Victorii Beckaham, ktorá zvolila zelené šaty a doplnila ich topánkami na vysokom podpätku. Známa modelka je jasným príkladom toho, že aj dlhé šaty môžu vyzerať zvodne a sexi. K tomuto outfitu nezabudnite doplniť ani luxusné šperky a vhodný účes, najlepšie konský chvost alebo uhladený drdol.

 

Štýlový dovolenkový outfit

Keďže sú dlhé šaty neodmysliteľnou súčasťou leta, mali by sa nachádzať aj vo vašej dovolenkovej výbave. Zaobstarať si môžete ľahšie materiály, kvetinové či pestré vzory alebo nepravidelné strihy, vďaka ktorým môžete odhaliť kúsok zo svojho tela. Modelka a herečka Emily Ratajkowski siahla napríklad po šatoch s niekoľkými vzormi a farbami, doladila ich sandálmi na podpätku a mini slamenou kabelkou. Vy však tento outfit môžete posunúť aj na iný level a pridať k nemu letný klobúk a jemné vlny, ktoré budú mať vo výsledku exotický nádych.

 

V popredí sú kvetinové vzory

Čo sa týka tohtoročnej letnej sezóny, tak v popredí sú nepochybne jemné kvetinové vzory. Tak ako v prípade Jennifer Lopez, aj vy môžete siahnuť po voľných vzdušných maxi šatách. Fantázii sa však medze nekladú, a preto sa nebojte ísť ani do volánov, riasenia či strihov po ramená. K takýmto kúskom pridajte štýlový opasok, sandále na podpätku, tenisky alebo čižmy a predovšetkým farebnú mini kabelku, ktorá zvýrazní potlač na šatách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:53