Najnovším vlasovým trendom sú štýlové kamienky.pinterest.com
StoryEditor

Kamienky vo vlasoch sú novým letným trendom: Naučíme vás, ako ich nosiť

25.07.2022, 15:00
Krása a móda

Spomínate si, keď ste ako malé dievčatá nosili vo vlasoch rôzne dekorácie, napríklad farebné sponky, čelenky alebo štipce? Jeden takýto trend sa vracia! Kamienky do vlasov sa v plnej sile opäť hlásia o slovo. Nebojte sa experimentovať a ozdobte si týmto novým letným trendom svoju hrivu.

Či už máte dlhé alebo krátke vlasy, doplnky sa vám určite zídu. Okrem veľkých sponiek, čeleniek či iných šperkov, sa do popredia dostávajú aj kamienky. Ak sa nebojíte experimentovať, môžu byť pre vás skvelou voľbou. Sú zábavné, trendy, decentné, ale aj sexi a roztomilé. Najlepšie na nich je, že sa hodia na akúkoľvek príležitosť. Či už sa chystáte na svadbu, festival alebo večer do mesta, vďaka kamienkom žiarite kamkoľvek prídete. Takisto aj ich aplikácia je veľmi jednoduchá. Buď si ich pripevníte ručne, pomocou lepidla alebo na to určeného strojčeka. Aj napriek tomu, že na vlasoch pevne držia, nemusíte sa báť ich odstraňovania. Jednoducho ich zlúpnete alebo vyčešete pomocou hrebeňa. Keďže patria k novým letným trendom, rozhodne si zaslúžia aj vašu pozornosť. Prezradíme vám, ako ich nosiť.

Kamienky na uhladených vlasoch

Speváčka Alicia Keys sa rozhodla, že na Met Gala zažiari vďaka kamienkom. Ako účes zvolila nízky drdol s uhladenými vlasmi. Malé kamienky si nalepila v rovnomernej línii, a tak vytvorila svojim vlasom decentný, no bezchybný vzhľad. Takýto štýl môže byť ideálny pre ženy, ktoré nemajú rady veľké doplnky, ale pritom túžia po pozornosti okolia.  

 

Zvýraznite vlasovú líniu

Na kamienkoch je výborné to, že sa s nimi môžete vyhrať. Ak ste skôr elegantný typ a netúžite po experimentovaní, siahnite po väčších kameňoch v zlatej alebo striebornej farbe. Na vlasy ich prilepte tak, aby zvýrazňovali ich líniu. Či už si vlasy rozpustíte alebo si ich zopnete do konského chvostu, v oboch prípadoch budete vyzerať skvele.

 

Kamienky na jednej strane

Chystáte sa na svadbu či romantické rande? Tento účes vám zaberie len pár minút a k tomu sa vďaka nemu budete trblietať na každej akcii. Pomocou kulmy alebo žehličky si na vlasoch urobte vlny, jednu stranu hlavy si uhlaďte a prilepte na ňu menšie aj väčšie kamienky. Môžete ich uložiť akokoľvek chcete.

 

Čelenka z periel

Bolí vás zo zubov čeleniek hlava? Nebojte sa, tento vlasový doplnok môžete nahradiť perlovými kamienkami, ktoré vám bolesť určite spôsobovať nebudú. Jednoducho si predné vlasy zopnite zozadu na krku pomocou sponiek a na uhladenú časť ponalepujte kamienky tak, aby ste nimi vytvorili vzhľad čelenky. Pre trblietavejší efekt ich môžete nalepiť pár aj na zvyšok vlasov.

 

Všade samé kamienky

Ak sa chystáte na párty či festival, môžete zaexperimentovať a s kamienkami sa trochu vyhrať. V tomto prípade môžete siahnuť po väčších a menších, ale aj farebných či iných tvaroch kamienkov. Tie však nemusíte lepiť len na vlasy, takisto sú vhodné aj na tvár, no všetko závisí len od vašej predstavivosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:02