Toto sú najjednoduchšie účesy na horúce dni.instagram/jlo
StoryEditor

Koniec poteniu či strihaniu vlasov, toto sú najjednoduchšie účesy na horúce letné dni

23.07.2022, 15:00
Krása a móda

Celú zimu sa tešíte na teplejšie počasie, no keď príde, modlíte sa, aby skončilo. Či už preto, lebo sa vám ofina neustále lepí na čelo, alebo vám prekážajú vlasy, ktoré zachytávajú pot na zátylku. Nebojte sa, nemusíte podstupovať radikálne zmeny. Toto sú najjednoduchšie účesy na horúce letné dni.

Nie je nič horšie ako to, keď sa musíte dobrovoľne vybrať ku kaderníčke a požiadať ju, aby vám odstrihla vlasy, ktoré ste si tak dlho pestovali. Áno, horúce dni v lete bývajú naozaj nepríjemné, a to najmä pre ženy, ktoré trápia mokré vlasy lepiace sa na telo. Predtým, než sa pustíte do veľkej a v podstate zbytočnej premeny vlasov, vyskúšajte tieto jednoduché účesy, ktoré vás pred horúčavami zachránia.

Pletená korunka

Tento účes je vhodný do naozaj horúcich dní a hodí sa na neformálne udalosti, ale aj svadby či iné akcie. Jednoducho si ich rozdeľte na dve časti a každú z nich zapleťte do vrkoča. Napokon si oba vrkoče omotajte okolo hlavy a upevnite ich pomocou sponiek. Ak máte krátke vlasy, musíte byť o čosi kreatívnejšie. Vynikajúci však môže byť holandský cop, ktorý si zapletiete na oboch stranách hlavy, čím vytvoríte vzhľad pletenej korunky. Takisto upevnite konce vrkočov pomocou sponiek.

 

Vesmírne drdoly

Najjednoduchším účesom, ktorým nič nepokazíte, sú vesmírne drdoly. Vyzerajú šik, letne a trendy v akomkoľvek veku či na akomkoľvek podujatí. Jednoducho si na oboch stranách hlavy urobte dva malé drdoly a zviažte ich pomocou gumičky či sponiek. Ak máte problém urobiť rovnaký vzhľad obom drdolom, môžete si vlasy najprv zopnúť do dlhých copov, zapliesť do vrkočov a napokon ich obtočiť do guľky.

 

6 drdolov

Ak sa chystáte niekam na festival či koncert, vynikajúcim účesom môžu byť roztomilé drdoly po celej hlave. Môžete si ich urobiť koľko chcete, no najviac vynikne šesť drdolov. Každý si zopnite do dlhého copu a pomocou obtočenia vlasov vytvorte rovnomerný drdol.

 

Bublinový cop

Konský chvost je všestranný a praktický, no aj tak v ňom mnohým cez leto prekážajú vlasy, ktoré zachytávajú pot na zátylku. Vyriešiť to môžete bublinovým copom. Jednoducho si vlasy zopnite do konského chvostu či už na vrch, stred alebo spodok hlavy. Napokon si na každých pár centimetrov zopnite ďalšiu gumičku. Robte to, pokým sa nedostanete nakoniec. Okoreniť môžete tento účes pomocou farebných gumičiek.

 

Rýchly drdol so štipcom

Štipce sú tento rok trendy, a preto by ste si v horúci letný deň mohli na hlave vytvoriť aj  jednoduchý klasický drdol s týmto doplnkom. Aby vám účes vydržal čo najdlhšie, pomocou gumičky si zopnite vlasy ku krku. Následne použite štipec, ktorým si cop zopnete o hlavu. Ak máte dlhšie vlasy, obtočte si ich okolo štipca ešte raz, čím si na hlave vytvoríte zaujímavú guľku.

Vrkoč so šatkou 

Čo sa týka vlasových doplnkov, okrem štipca môžete použiť aj šatku. Jednoducho si ju omotajte okolo copu. Následne si zapleťte vrkoč, tak, že jeden z troch prameňov bude práve šatka. Dajte si však pozor na to, aby vám farby na šatke ladili spolu s oblečením.

Zdobené vrkôčiky

Vrkoče sa hodia na každú udalosť a keď k nim ešte pridáte vhodné doplnky, máte vyhraté. Zapleťte si od vrchu až po spodok hlavy dva vrkoče. Pre moderný a štýlový vzhľad si zaobstarajte šperky na zdobenie podľa vašich predstáv. Jednoducho si ich pozastrkávajte medzi pramene.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:15