Vladimir Putin a jeho žena Lyudmila oznámili v roku 2013, že sa rozvádzajú.Profimedia
StoryEditor

Záhadný milostný život Vladimira Putina. Svoje ženy pred svetom skrýva, ale je o ne kráľovsky postarané

30.03.2022, 17:00
Celebrity

Putin a jeho osobný život je v Rusku, ale aj vo svete jedno veľké tabu. O prezidentovi Kremľa sa stále hovorilo ako o veľmi zaneprázdnenom človeku, ktorý nemá čas na osobný život. Týmto rečiam jeho najbližších spolupracovníkov uverí snáď len málokto. Osobný život má každý. Aj dnes svetom "odsúdený" Putin. A to veľmi zaujímavý.

V prvom rade je Vladimir Putin človek z mäsa a kostí, preto či má alebo nemá osobný život asi ani nie je otázka. Aj v jeho živote sú ženy, len sa o nich toľko nehovorí. Posledné roky však vyplávali veľmi zaujímavé informácie o jeho milenkách a následne i deťoch. Aj napriek tomu, že sa do roku 2013 tváril, že je vzorný manžel, až také ružové to asi nebolo.

Putinove ženy

Jeho milostný život je až príliš opradený tajomstvom a v Rusku Putina radi zobrazujú ako workoholika, ktorý žije takmer mníšskym životom. Jeho hovorca Dmitrij Peskov raz povedal, že len ťažko môže odpovedať na otázku Putinovho osobného života, keďže veľa pracuje.

image

Vladimir Putin s manželkou Ľudmilou v Bratislave v roku 2005 na vrcholnej schôdzke s americkým prezidentom Georgeom Bushom.

TASR/Daniel Veselský

V roku 1983 sa Vladimir Putin oženil s Ľudmilou Alexandrovnou Škrebnevovou, s ktorou má dve priznané dcéry - 36-ročnú genetičku Mariju a 35-ročnú matematičku Katerinu. Už len počas tohto manželstva mal mať dve aféry, o ktorých sa hovorilo. A to ešte predtým, ako sa dostal k moci. Ako to bolo, vedia len oni. Každopádne v júni 2013 s manželkou oficiálne oznámili, že sa rozvádzajú. Dôvodom mala byť prílišná Putinova medializácia, ktorú jeho žena nezvládala.

image

Vladimir Putin a jeho žena Lyudmila oznámili v roku 2013, že sa rozvádzajú.

Profimedia

Utajovaná dcéra

Viaceré zahraničné médiá informovali o tom, že Putin má viesť tajný život s bývalou olympijskou gymnastkou a političkou Alinou Kabajevovou. Má byť jeho milenka, ktorá mu vraj dokonca porodila dvojičky. Keď v roku 2008 prišiel Moskovský korešpondent s touto informáciou, noviny boli onedlho záhadne zatvorené. Putin potom na výročnej tlačovej konferencii povedal, že do jeho súkromného života sa nebude nikto miešať a musia to rešpektovať.

image

Alina Kabajevova

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 17:08