Vladimir Putin a jeho žena Lyudmila oznámili v roku 2013, že sa rozvádzajú.Profimedia
StoryEditor

Záhadný milostný život Vladimira Putina. Svoje ženy pred svetom skrýva, ale je o ne kráľovsky postarané

30.03.2022, 17:00
Celebrity

Putin a jeho osobný život je v Rusku, ale aj vo svete jedno veľké tabu. O prezidentovi Kremľa sa stále hovorilo ako o veľmi zaneprázdnenom človeku, ktorý nemá čas na osobný život. Týmto rečiam jeho najbližších spolupracovníkov uverí snáď len málokto. Osobný život má každý. Aj dnes svetom "odsúdený" Putin. A to veľmi zaujímavý.

Koniec roku 2020 priniesol ďalšie prekvapenie v podobe jeho 18-ročnej utajovanej dcéry Elizavety Vladimirovnej alias Luizi Rozovej. Splodiť ju mal so svojou milenkou Svetlanou Krivonogikhou. Prišiel s tým ruský web Proekt, ktorý už tiež akosi nefunguje. Putinov hovorca to všetko odmietol ako nepodložené a nepravdivé. Po prevalení toho, že má dcéru, Luiza na čas záhadne zmizla zo sociálnych sietí, a keď sa vrátila, jej profil na Instagrame bol zrazu súkromný s jedným jediným príspevkom. Navyše, na svojho otca sa dosť podobá.

image

Toto má byť Putinova najmladšia dcéra Elizaveta Krivonogikh alias Luiza Rozova.

Profimedia

Žijú si ako v bavlnke

Všetky Putinove ženy si vraj žijú luxusne a je o ne skvelo postarané. Britský denník The Sun o tom informoval zdroj a nechal sa počuť, že budúcnosť Kateriny, Marije, Svetlany aj Aliny je v rukách Putinovho kamaráta Jurija Kovaľčuka, zhodou okolností miliardára. Aline vraj posiela viac ako 8 miliónov eur ročne, rovnako aj Svetlane. V minulosti bolo bežné, že mal každý vládca človeka, ktorý sa staral o jeho súkromný život. A takto to má zrejme aj Vladimir Putin.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:53