Jennifer Aniston ku krásnej a štíhlej postave dopomohol aj zázračný jablčný ocot.Dreamstime
StoryEditor

Pohár jablčného octu každé ráno a kilá pojdu sami dole. Na chudnutie ho odporúča aj Jennifer Aniston

27.03.2022, 10:00
Celebrity
Herečka Jennifer Aniston sa o svoje zdravie a krásu stará celý život a je to vidieť. Okrem opaľovacieho krému, bez ktorého nevyjde nikdy von a kúpania sa v epsomskej soli pre pevnú a krásnu pokožku, používa aj jablčný ocot na chudnutie. Prezradíme vám, ako to funguje.

Jennifer Aniston, známa ako Rachel Green zo seriálu Priatelia, je skvelým príkladom starostlivosti o zdravie či krásu pre veľké množstvo žien. Herečka má 53 rokov, ale v žiadnom prípade na to nevyzerá, a preto sa mnohí snažia zistiť jej tajomstvá a triky, ako dosiahnuť tak žiarivý a mladistvý vzhľad. Okrem cvičenia a zdravej stravy odporúča piť pohár jablčného octu každé ráno. Pozrite sa, ako funguje tento zázrak.

Schudnite s jablčným octom

Herečka tvrdí, že vypije každé ráno pohár jablčného octu, ktorý je jedným z najlepších prostriedkov na chudnutie. Potláča totiž chuť do jedla, stimuluje trávenie a spaľuje tuk. Najlepšie bude, ak ho vždy vypijete zriedený s vodou. Môže sa však stať, že vám na začiatku bude jeho kyslastá chuť prekážať, a preto si ho môžete niečím vylepšiť. Zmiešajte ho s horúcou vodou, trochou medu a citrónu, z ktorých takisto získate desiatky ďalších zdravotných výhod. Takto budete mať väčšiu šancu, že sa nevzdáte a budete pokračovať v užívaní jablčného octu aj ďalej. Postupne si na tento zázračný nápoj určite zvyknete. Jennifer tvrdí, že „je dôležité, aby ste ho pili práve ráno. Preberiete tak nie len seba, ale aj váš žalúdok a pripravíte ho na celý deň.“ Prvé zmeny môžete uvidieť už po prvom týždni pravidelného užívania. Aké ďalšie výhody bude mať vaše telo z jablčného octu okrem štíhlejšej postavy?

image

Kyslastú chuť jablčného octu si môžete vylepšiť pomocou medu a citrónu.

dreamstime

Žiarivé vlasy a krajšia pokožka bez akné

Jablčný ocot nie je vynikajúcim pomocníkom len pri chudnutí, ale dokáže bojovať aj proti prechladnutiu a udržať váš imunitný systém zdravý. Ak mávate časté problémy s nadúvaním, mali by ste vedieť, že jeho pravidelnou konzumáciou sa môžete zbaviť aj nafúknutého bruška a zlého trávenia. Pijete každý deň rannú šálku kávu, aby vám naštartovala deň? Vyskúšajte si namiesto nej pripraviť zázračný kokteil z jablčného octu, ktorý nie len, že zvýši vašu energiu, ale okamžite zlepší náladu.

Jennifer Aniston ho však konzumuje aj pri bolestiach hrdla, čistejšiu pleť a vtedy, keď sa potrebuje zbaviť hormonálneho akné. „Zmiešajte si jablčný ocot s vodou a použite ho ako rozprašovač na pokožku hlavy. Je skvelým na odstraňovanie lupín a pre žiarivejší vzhľad vlasov,“ hovorí herečka, ktorá na tento zázrak nedá dopustiť. Odborníci však upozorňujú, aby ste to s ním nepreháňali a užívali maximálne dve lyžice denne. Priveľkými dávkami si totiž môžete poškodiť sliznicu žalúdka. Tak čo, dáte sa na chudnutie s jablčným octom?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 15:17