Nadčasové outfity herečky a módnej divy Diane Keaton.Instagram/dianekeatonfan
StoryEditor

Nadčasové outfity Diane Keaton: Inšpirujte sa osobitým štýlom známej herečky

07.03.2022, 13:00
Celebrity
Hollywoodska hviezda známa z filmov ako Annie Hall či Lepšie neskoro ako nikdy, inšpiruje módnymi kúskami už od začiatku kariéry. Milovníčka oblekov, širokých sukní a vypasovaných viest nestratila svoj jedinečný vzhľad ani po piatich desaťročiach.

Oddanosť neutrálnym tónom a zemitým farbám patrí k základu outfitov Diane Keaton, ktorá je inšpiratívna aj pre ženy oveľa mladších ročníkov. Len málokedy ju na červenom koberci uvidíte inak ako v rôznych odtieňoch čiernej, bielej, béžovej alebo šedej farby.

Najobľúbenejšími prvkami Diane Keaton sú extra široké opasky, nohavice s vysokým pásom, maxi sukne s rolákmi, saká a predovšetkým legendárne klobúky. Samotná herečka na margo svojej rozsiahlej zbierky klobúkov priznala, že je nimi posadnutá. Jej základnou radou, ako vystavať dokonalý šatník, je zamerať sa na doplnky. Tie urobia aj z najnudnejšieho oblečenia módnu kreáciu.

Na instagrame sa vrátila k niektorým obľúbeným módnym momentom z minulých rokov a priznala, že jej láska k štýlu siaha ďaleko do minulosti. „Od kedy som bola malá, móda ma vždy neskutočne lákala. S mamou sme si zvykli vyberať vzory látok. Ja som jej následne povedala, čo chcem a ona to pre mňa ušila,“ priznala herečka.

Herečka ani vo svojich 76-tich rokoch nestráca elán a vycibrený módny vkus.

Je štýl sa rokmi iba zlepšoval - nezaobíde sa bez širokých, ručne šitých sukní.

Pochodovala vo svojom vlastnom rytme a nebála sa netradičných kombinácií. Možno práve preto jej módne kreácie zaujmú aj v súčasnosti.

Diane Keaton starne s noblesou a všadeprítomným úsmevom dopĺňajúcim jej outfity.

Nestarnúca diva preferuje svieže prevedenie a netají sa obdivom k výrazným detailom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:51