Emma je pred objektívmi fotoaparátov ako doma
StoryEditor

Za kariéru modelky vďačí najmä jednému človeku. Emma Čaputová priznala, kto stojí za jej úspechom

16.02.2022, 01:00
Celebrity
Už počas inaugurácie prezidentky na sebe dcéry našej hlavy štátu pútali pozornosť. To ešte nikto netušil, že sa tá mladšia vyberie cestou modelingu.

To, že sa mladšia dcéra našej prezidentky vyberie kariérou modelky, sa Slovensko dozvedelo po tom, čo Emma podpísala zmluvu s prestížnou modelingovou agentúrou. Tá si ju vybrala nielen na základe zaujímavého vzhľadu, ale aj takmer dokonalých mier 88-61-89 pri výške 175 cm. Netrvalo dlho a naša prezidentka zažila hneď prvý debut, kedy sa predstavila na móle.

Dnes má toho Emma za sebou podstatne viac - a okrem spomínanej módnej prehliadky, kedy predvádzala šaty pre návrhárku Veroniku Kostkovú a neskôr pre Borisa Hanečku, sa stala hneď tvárou niekoľkých kampaní. Ako jednej z mála Sloveniek sa jej podarilo objaviť na titulke prestížneho magazínu Vogue, ktorý ju označil ako novú generáciu a tvár, ktorá toho dosiahne ešte veľa. Za sebou má aj fotenie kolekcie známej slovenskej šperkárky Petry Tóth.

image

Emma v kampani známej šperkárky Petry Tóth

image

Obrovský úspech dcéry našej prezidentky. Emma sa objavila na titulke prestížneho svetového magazínu

V tom, čo robí, ju podporuje aj jej mama. Tá ju prišla podporiť aj na prehliadku, kde neskrývala radosť a nadšenie zo svojej dcérky. Ako však v rozhovore pre Vogue Leaders priznala, nikdy pre svoje dve ratolesti nemala naplánovanú budúcnosť. 

V mojom prípade nemám nejaký plán, čo by som z nich chcela vychovať z hľadiska akejsi spoločenskej role či profesie. Veľmi mi záleží na tom, aby z nich vyrástli súcitné a empatické ľudské bytosti. Hlavné je, aby si svoju cestu sebarealizácie vybrali samé. Aby v tom boli autentické, aby v tom boli šťastné a robili to, čo ich baví.

Naša prezidentka tak nebola človekom, ktorý by Emme pomohol vo svete modelingu. Človek z jej blízkeho okolia - ako to priznala samotná modelka, však áno. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:27