Putinova najmladšia déra si užíva luxus
StoryEditor

Jedna si užíva milióny, druhá sa bojí o život. Dcéra Putina žije v luxuse, dcéra ukrajinského prezidenta sa musí skrývať

04.03.2022, 15:30
Celebrity
Pozornosť celého sveta sa zameriava na konflikt medzi Ukrajinou a Ruskom.

Už je to viac ako týždeň od momentu, čo sa začala vojna. Útok ruských vojsk na Ukrajinu bol síce podľa mnohých expertov predvídateľný - a samotný Putin naň upozorňoval, no nikto nečakal, že sa v 21.storočí zobudíme do udalosti, ktorá sa nedá opísať inými slovami ako neľudská a hrôzostrašná.

Napriek tomu, že Rusko bolo od začiatku v masívnej prevahe - a zbrane, ako aj pohonné látky či ďalšie prostriedky boli dodané na Ukrajinu len v predošlých dňoch, prezident Volodymyr Zelenskyj sa nepochybne zachoval hrdinsky. Hoc mal ako hlava štátu možnosť odísť a dopraviť sa do bezpečia, túto možnosť odmietol. Za svojou rodnou krajinou stojí ukážkovo. 

„Podľa informácií dostupnej inteligencie viem, že som číslo jeden. Moju rodinu označili za cieľ číslo dva. Chcú zničiť Ukrajinu tým, že zničia hlavu štátu. Moji členovia rodiny nie sú zradcovia, sú obyvateľmi Ukrajiny. Moja manželka je v Ukrajine. Moje deti sú v Ukrajine. Kde presne sa nachádzajú, nemôžem prezradiť,'' prezradil v jednom zo svojom videu Zelenskyj. Oporou mu je jeho manželka, ktorá mu otvorene odkázala, že ho miluje a podporuje. 

image

Vie, že ho už možno nikdy neuvidí. Posledné slová manželky ukrajinského prezidenta lámu srdce

Spolu s Olenou sú aj jej dve deti, 17-ročná Aleksandra a 9-ročný Kiril. Tie sa museli so svojím milovaným oteckom rozlúčiť, nakoľko im hrozí nebezpečie. Aj keď už obidvaja nepochybne registrujú situáciu okolo seba, faktom je, že o čosi citlivejšie vplýva práve na Aleksandru. Tá totiž v minulosti - a to napriek tomu, že sa jej rodičia snažili chrániť jej súkromie, pôsobila v detskej súťaži a dokonca si zahrala v jednom z filmov spolu s jej otcom. Angažovala sa najmä v umení, ktoré teraz vykonávať nemôže. Ani spev či kreslenie totiž v momentálnej situácii neprichádza do úvahy. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:50