Putinova najmladšia déra si užíva luxus
StoryEditor

Jedna si užíva milióny, druhá sa bojí o život. Dcéra Putina žije v luxuse, dcéra ukrajinského prezidenta sa musí skrývať

04.03.2022, 15:30
Celebrity
Pozornosť celého sveta sa zameriava na konflikt medzi Ukrajinou a Ruskom.

Na druhej strane sa zdá, že život Putinových najbližších sa zmenil len minimálne. Aj keď sa podľa medializovaných informácií Vladimir Putin postaral o to, aby bola jeho rodina ukrytá na prísne zabezpečenom mieste, kde im nechýba ten najväčší možný luxus. Či je tam aj jeho najmladšia dcéra, ktorej totožnosť odhalili ruské médiá len prednedávnom, je otázne. Faktom však je, že si svoj život užíva naplno. 

Putinova dcéra Luiza, ktorú má so svojou bývalou milenkou, je obklopená bohatstvom už od narodenia. Nebolo to tak dávno, čo oslavovala svoje 18-te narodeniny. Na oslavu, ktorá sa konala v jednom z najvychýrenejších klubov v Moskve, ju priviezla vládna limuzína. 

Momentálne sa mladá Ruska, ktorú už zastupujú agenti, nakoľko sa stala slávnou osobnosťou, zdržuje mimo sociálnych sietí. Niet sa čomu čudovať, pod fotkami sa jej hromadia komentáre, kde ju ľudia prosia, aby slávnemu otcovi dohovorila. Táto popularita však dievčine neprekáža. Koniec koncov s kabelkami za desaťtisíce eur, šperkami z dielne svetových dizajnérov či so súkromnými letmi, sa radí medzi najvyššiu smotánku. „Môj život stagnoval. Som tak veľmi vďačná za to, že som v centre pozornosti,'' prezradila Luiza na sociálnej platforme Clubhouse. Niet sa čomu čudovať - k bohatstvu, ktorým bola obklopená už od útleho detstva, sa pridala aj popularita a desaťtisíce followerov na sociálnych sieťach. 

Pozrite si, ako vyzerajú dcéry prezidentov:

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:06