Manželka ukrajinského prezidenta plne podporuje svoju polovičku
StoryEditor

Vie, že ho už možno nikdy neuvidí. Posledné slová manželky ukrajinského prezidenta lámu srdce

25.02.2022, 10:30
Celebrity
Situácia na Ukrajine je nepriaznivá, no napriek tomu sa prezident rozhodol zotrvať vo svojej krajine. Rozlúčiť sa tak musel aj so svojimi najbližšími.

Stalo sa to, čo nikto nečakal. Už je viac než 30 hodín od momentu, čo Rusko napadlo Ukrajinu a celý svet je na pozore. V kontakte so svetom ostáva najmä ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, ktorý sa prihovára ľuďom prostredníctvom svojej sociálnej siete. Situácia sa každou hodinou zhoršuje a podľa medializovaných informácií, ako aj samotnej hlavy štátu, má byť cieľom práve Zelenskyj. Rusko má v pláne obsadiť Kyjev a spraviť z Ukrajiny bábkový štát. 

„Moji členovia rodiny nie sú zdradcovia, sú obyvateľmi Ukrajiny. Moja manželka je v Ukrajine. Moje deti sú v Ukrajine. Kde presne sa nachádzajú nemôžem prezradiť,'' prezradil v jednom zo svojich posledných videí Zelenskyj. Ten sa so svojou rodinou rozdelil okamžite, keď vypukol konflikt. Jeho manželka Olena, spolu so 17-ročnou dcérou a 9-ročným synčekom, sa skryli na neznámom mieste, ktoré nechce rozprávať, nakoľko by podľa informácií mala byť terčom pre Rusov aj jeho rodina.

 

Ešte predtým, než sa prvá dáma Ukrajiny stiahla, adresovala ľuďom (a najmä svojmu manželovi) odkaz. „Moji drahí ľudia. Ukrajinci! Dnes sa na vás všetkých pozerám. Všetkých, ktorých vidím v televízii, na uliciach, na internete. Vidím vaše príspevky a videá... a viete čo? Ste neuveriteľní. Som hrdá na to, že s vami žijem v jednej krajine,'' začala Olena. „Hovorí sa, že veľa ľudí je dav. Toto však nie je o nás. Ukrajinci nie sú davy. Toto je armáda,'' pokračovala prvá dáma.

Napriek hrozivej situácii, ktorá nastala, nezúfa, hoc je obrovská šanca, že sa so svojím manželom už nestretne. Nenecháva sa zastrašiť. „Dnes nebudem panikáriť a plakať. Budem pokojná a sebavedomá. Moje deti sa na mňa pozerajú. Budem vedľa nich. A vedľa môjho manžela. A s vami. Ľúbim vás. Ľúbim Ukrajinu,'' ukončila svoje vyjadrenie, čím jasne vyjadrila, že pri svojom manželovi stojí - nech je to akékoľvek ťažké a nech to bude stáť čokoľvek.

Pozrite si, ako vyzerá manželka prezidenta:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:11