Evita dnes oslavuje narodeniny, zablahoželajte jej aj vy!Nunez NFE
StoryEditor

Všetko najlepšie! Naša a vaša Evita dnes oslavuje narodeniny, nechajte jej odkaz

03.03.2022, 17:00
Celebrity
Je taká ako vy! A 3. marca má narodeniny. Hoci sa v prípade žien vek neprezrádza, pri Evite Twardzik môžeme urobiť výnimku. Sympatická spisovateľka, scenáristka a moderátorka dnes oslavuje 46 rokov.

Naša a vaša Evita má svoj veľký sviatok. Kým väčšinou píše ona pre vás, dnes to môže byť naopak. Nechajte jej narodeninový odkaz, ktorým ju spoločne prekvapíme.  

Rodáčku zo Žiliny slovenským ženám netreba dvakrát predstavovať a vám, našim čitateľkám, už vôbec. Eva Twardzik alias Evita sa narodila 3. marca 1976 v znamení Rýb. Má veľkú šťastnú rodinu a na konte množstvo pracovných úspechov, stále však ostáva nohami pevne na zemi. Je priateľská, usmiata, ústretová, férová, vtipná, akčná... Prívlastkov by sa dalo napísať ešte mnoho, ale stačí zhrnúť, že je presne taká ako vy! Na nič sa nehrá, a preto ju máme rady.

Prvé blahoželanie by sme jej chceli teda nechať na tejto virtuálnej nástenke my z redakcie:

"Drahá Evit, želáme Ti k narodeninám veľa zdravia a šťastia. Skutočne viac nepotrebuješ, pretože s takým dobrým základom zvládneš všetko, čo Ti život prinesie. A nech sú to len samé pozitívne veci! Nech je ďalší rok Tvojho života rovnako bohatý na zážitky a dobrých ľudí, ktoré Ťa budú inšpirovať, aby si naďalej mohla písať zo života a tým inšpirovať zase Ty nás. Všetko najlepšie!"       

Narodeninové blahoželanie a odkaz môžete Evite nechať aj Vy, tu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:34