shutterstock.com
StoryEditor

Budú šieste zásnuby tie posledné? Speváčka Jennifer Lopez sa zrejme chystá pred oltár

24.08.2021, 19:00
Celebrity
Obľúbená speváčka len prednedávnom oznámila rozchod so svojím piatym snúbencom Alexom Rodriguezom. Zdá sa však, že sa so svojím staro-novým partnerom, rozhodla zobrať vzťah zhurta.

Dnes sa pri pohľade na Jennifer Lopez väčšina mužov, ale aj žien zhodne na tom, že pôvabná speváčka patrí skutočne k najkrajším ženám sveta. Napriek tomu, že oslávila 52 rokov, by to pri pohľade na ňu povedal len málokto. JLo, ako familiárne hviezdu prezývajú, vyzerá nielen (takmer) stále rovnako, ale zároveň sa pýši skvelou figúrou. Niet divu, že o pozornosť mužského pohlavia nemala nikdy núdzu. Aj keď o šťastí by sa zrejme nedalo rozprávať. 

Prvým snúbencom a zároveň aj manželom, bol manažér hotela Ojani Noa. JLo vtedy však manželstvo príliš vážne nebrala a ako priznala, v kostole sa neplánovala vydávať. Svoj sľub dodržala a zdalo sa, že zväzok je pre ňu skutočne len papierom, nakoľko si ani nie po roku dvojica povedala svoje zbohom. Podobne dopadli aj jej druhé zásnuby a neskôr aj manželstvo s producentom Crisom Juddom. Po roku sa od seba dvojica vzdialila a dala si zbohom. 

Tretie zásnuby s hercom Benom Affleckom sa nakoniec na svadbu nepremenili. Dôvodom bola údajná nevera, ktorá dvojicu rozdelila a speváčka našla na chvíľu šťastie po boku svojho štvrtého snúbenca a tretieho manžela, speváka Marca Anthonyho. Tomu Jennifer porodila dvojičky, dcéru Emme a syna Maximiliana. Marc vydržal po boku krásnej umelkyne dlhých 10 rokov a aj po rozvode zostali tak, ako boli aj pred svadbou - dobrými priateľmi. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:45