profimedia
StoryEditor

Nový trend v šoubiznise. Mila Kunis a Ashton Kutcher kúpu deti len vtedy, keď začnú zapáchať

25.08.2021, 13:00
Celebrity
K spomínaným celebritným rodičom sa pridali aj iné hviezdy, ktoré sa s touto praktikou zhodujú. Ako to u nich doma funguje a čo na to hovoria odborníci?

Už od momentu, kedy sa dal Ashton Kutcher dokopy s Milou Kunis, sa herecká dvojica radila medzi obľúbené hollywoodske páry. Niet sa čomu čudovať, sympatický herec bol prvou láskou pôvabnej Mily a zároveň aj jej prvým bozkom - aj keď len filmovým. Osud to však zariadil tak, že ich cesty sa opäť spojili a dvojica spolu po krátkom úlete začala randiť. 

V manželstve sú k dnešnému dňu už šesť rokov a spolu vychovávajú dve deti - dcéru Wyatt a synčeka Dimitriho. Aj keď si svoje súkromie strážia a fotografie svojich detičiek nevešajú na sociálne siete, čo-to o výchove a materstve sa rozhodli prezradiť prostredníctvom podcastu Armchair Expert. A že skutočne prekvapili. 

Herecký pár totiž šokoval verejnosť zvláštnym vyjadrením. Sprche sa vyhýba, pokiaľ to nie je nutné. ,,Keď treba, umyjem si len podpazušie a rozkrok. Po tréningu si len opláchnem tvár vodou, nech zmyjem soľ,'' prezradil v podcaste herec. Tento prístup ''aplikujú'' aj na svoje deti. 

,,Keď vidím na svojich deťoch špinu, jednoducho ju zmyjem. Nebudem dieťa ťahať ihneď do vane, nemá to absolútne žiaden zmysel,'' uviedla aj Mila, ktorá sa podľa vlastných slov ako malá príliš často nesprchovala. Vyrastala totiž na Ukrajine, kde bol prístup k teplej vode obmedzenejší.

Ako argument dvojica využíva fakt, že mydlo zbavuje telo prirodzeného mazu. Preto sa ho rozhodli prestať používať - a oplachujú sa len vodou. Odborníci však túto techniku nezastávajú, práve naopak. ,,To, že na tele nie je žiadna viditeľná škvrna či špina ešte neznamená, že tam skutočne nie je. Nemusí ju byť vidieť,'' uviedli na margo témy, ktorá momentálne hýbe šoubiznisom. K tomuto životnému štýlu sa totiž pridali aj ďalšie známe tváre, ktoré si stoja pevne za svojím - a to, že telo si dokáže so špinou poradiť samé. Čo myslíte vy?

Pozrite si ďalšie celebrity, ktoré sa nesprchujú:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:39