shutterstock
StoryEditor

Už o pár týždňov sa stane mamičkou. Pozrite sa, ako tehotenstvo pristane topmodelke Petre Nemcovej

21.10.2019, 07:00
Celebrity
Krásnej českej modelke sa podarilo prvýkrát otehotnieť v 40 rokoch. Radosť z tohto malého zázraku na sociálnych sieťach neskrýva.

Aj keď si Petra svoje súkromie stráži, mnoho jej fanúšikov vedelo, že bola stále rodinne založená. Život sa s ňou však spočiatku nemaznal - jej snúbenca zabilo tsunami počas ich spoločnej dovolenky. Modelku táto skúsenosť poznačila a možno aj to bol dôvod, prečo sa o jej srdce márne pokúšali zvučné mená ako James Blunt či Jamie Belman.

Krásnej blondíne sa však predsa len pošťastilo a začiatkom leta príjemne prekvapila fotografiami  z netradičnej svadby. Jej vyvoleným sa stal exotický podnikateľ Benjamin. Približne o mesiac neskôr nasledovala ešte väčšie prekvapenie - Petra prostredníctvom instagramu prezradila, že pod srdcom nosí bábätko. 

Modelka si uvedomuje, že fakt, že sa jej podarilo prvý krát otehotnieť prírodnou cestou v 40-tich rokoch, je skôr zriedkavý. Bábätko sama nazvala zázrakom, z ktorého má neskutočnú radosť. Petra sa dokonca pochválila niekoľkými novými zábermi na sociálnej sieti a my musíme konštatovať, že jej tehotenstvo veľmi pristane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Every decision creates ripple effects for the well-being of our planet and humanity.... So of course even my whole #BabyShower look + #makeup & my hubby’s look (- make up ?) was created ethically and sustainably with the help of my amazing stylist and dearest friend @joanneblackstylist. ??? The dress ? is from @marahoffman which is incredible conscious and cool fashion brand, watch and jewelry ? is from #ethicalgold by @Chopard, hat ?is #handmade by @kayudesign, clutch ? is made from wood by @houseofrocio, shoes ?are #vegan by @aeranewyork which offsets their environmental impact by 110% and the #cleanbeauty make up ?which I use and love is by @KjaerWeis as it has stunning refillable packaging. Ben’s sustainable shirt ?is by @knowledgecottonapparel, pants ?by @thoughtclothing and shoes #repurposed from a friend. ? #SustainableFashion #VeganFashion #ConsciousFashion

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Every woman is a #superWOman with super powers! ? We don’t need red cape to show them! ? ? by angel @shellyovadiazen. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:26