TASR
StoryEditor

Adela Vinczeová nemá žiadne sociálne siete. A toto je dôvod prečo!

15.10.2019, 08:00
Celebrity
Jedna z najlepších moderátoriek na Slovensku sociálne siete nemá priveľmi v obľube. Je jednou z mála celebrít, ktoré nemajú Instagram či ani len Facebook.

Ak by ste sa pokúšali nájsť Adelin profil na sociálnych sieťach, hľadali by ste márne. Natrafili by ste však na fotografie jej manžela Viktora Vinczeho, ktorý spolu s našou najlepšou moderátorkou robí prostredníctvom sociálnych sietí ekologickú osvetu. Ani dobrý úmysel však Adelu neprilákal na sociálne siete. 

,,Ako nepoužívateľ osobného facebooku som o veľa vecí ukrátená. Nedozviem sa o pohrebe bývalého kolegu a neviem, kedy má kto narodeniny, čo ma úprimne mrzí,'' vyjadrila sa na margo toho, že nemá Facebook Adela. Napriek tomu však vidí v nepoužívaní sociálnych sietí výhody. 

,,Som teda o niečo ukrátená, ale vďaka neponorenosti do sociálnych sietí si všímam túto tendenciu uveriť ilúzii, že „moji kamaráti“ a okruhy na ne nalepené sú zrazu „všetci“. Na základe skúsenosti z dvoch úplne odlišných viet v zásade toho istého znenia som si uvedomila, že ľudia príliš žijúci na facebooku nevedia o sebe navzájom,'' uviedla vo svojom blogu. Adela taktiež neraz priznala, že je pracovne vyťažená a svoj voľný čas chce dopriať oddychu a v neposlednom rade svojmu manželovi. A na to predsa sociálne siete netreba. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

⛔️Ignorujte Klimatický štrajk? . Nevšímajte si ho. Nazývajte mladých ľudí naivnými bláznami. Zatvárajte si oči pred vyprahnutými a erodovanými pôdami, mávnite rukou nad vytopenými mestami. Vychutnávajte si dennodenné hovädzie hody, jazdite autami na kávičky za roh, spaľujte bordel v pieckach. Neseparujte, veď to aj tak hodia do jedného koša. Nevstúpte do MHD, aj tak je nechutná. Nezbierajte dažďovú vodu, tej pitnej máme predsa nad hlavu. Nežiadajte zriedkavejšie kosenie parkov, veď to vyzerá hrozne. Striekajte aj ďalej celé záhrady proti komárom, pri proseccu sa inak nedá vonku sedieť. Neobmedzte nakupovanie handier, šaty predsa robia človeka. . Pokojne ďalej pochybujte o tom, čo sa okolo nás deje. Zostaňte doma. Ale budete vítaní aj na klimaštrajku. A tento krát môžete prísť aj autom. Niekde začat treba, prečo nie tam. My dvaja nie sme a možno ani nikdy nebudeme stopercentní. Ale prestali sme hľadať výhovorky. Lebo na to nie je veľa času. @fridaysforfuture.sk #klimatickystrajk #BA #BB #ZA #KE #piatok #11hod

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Takto pred rokom som si ju zobral a odvtedy si ju nesiem ❤️ #Vinczeovci #MininkinZadok @ds.foto

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:07