shutterstock
StoryEditor

Tak toto poriadne prehnala! Pozrite sa, čo zverejnila Carol zo seriálu Krok za krokom na internete

20.10.2019, 12:00
Celebrity
Herečka Suzanne Somers oslávila pred pár dňami 73 rokov. Takýto záber si však netrúfajú zverejniť ani niektoré tínedžerky...

Seriálová Carol sa napriek vysokému veku rozhodla stále žiť aktívnym životom. Na tom by samozrejme nebolo nič zlé, ak by to však občas so zdieľaním informácií zo svojho súkromného života nepreháňala. S celý svetom nezdieľa informácie len o tom, ako sa o seba v pokročilom veku čo najlepšie starať, ale často krát aj zo svojej spálne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It was our #anniversary yesterday; 36 years #married 46 years together! I feel like the luckiest #woman on the planet to have such an incredible #husband. I am often asked how we have remained so #happy all these years. Each couple has their own way that makes their #marriage work. Ours is simple: we give each other a lot of attention, and though that may sound simplistic it's what works for us. I believe the reason people become engaged in a #relationship is the thrill of having another person pay undivided attention to us. My husband tells me every day how much he loves me and how #beautiful he thinks I am. He shows me how much he cares by all the little things he does for me and as old-fashioned as this may sound he is my protector. I enjoy having my man take care of me and in turn I take care of him. I make sure each day he knows that I think that he is the most #incredible #man on the planet. So Happy Anniversary to my darling husband… you make me blissfully #happy.

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers),

,,Sex si doprajeme každý deň,'' povedala krátko po 70-tke a o tom, že hovorila pravdu, svedčili veľmi intímne dotyky s manželom na jednej z filmových premiér. Alan Hamel, s ktorým herečka tvorí pár už viac než 40 rokov, je od nej pritom o desať rokov starší. Suzanne však poriadne pritvrdila aj na svoje 73.narodeniny, keď na instagrame zverejnila odvážnu snímku. 

,,Som tu ako 73-ročná a v mojom narodeninovej róbe,'' napísala k fotografii, na ktorej kľačí nahá v prírode. Aj keď si svoje intímne partie zakryla, jej post pohoršil viacero ľudí. Suzanne si z nich však ťažkú hlavú nerobí, na takéto reakcie je totiž už zvyknutá. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday! ? #suzannesomers ??

Príspevok, ktorý zdieľa @ vintagesexyones,

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:10