profimedia
StoryEditor

Ona ho mala podviesť, on ju zmlátiť, aj keď držala syna v rukách. Vzťah známeho česko-slovenského páru je na otrase

14.01.2022, 09:00
Celebrity
Meno Karlosa Vémolu, ktorý je tiež známy pod prezývkou Terminátor, je známe každému milovníkovi bojových športov. V poslednej dobe však na seba upútava pozornosť inak, než úspechmi v kariére.

Vzťah dnes už influencerky Lely Céterovej a mma bojovníka Karlosa Vémolu si prešiel otrasom už v minulosti. Kontroverzná dvojica, ktorá na seba pútala pozornosť už azda od prvého okamihu, už totiž v minulosti prostredníctvom sociálnych sietí riešila svoj rozchod. Kauzu začala práve Lela, ktorá pod fotografiu svojho partnera napísala komentár apelujúci na jeho neveru. V ňom sa otvorene pýtala svojej polovičky, prečo na fotografii, ktorú zverejnil so svojimi kamarátmi, nie je aj št*tka, ktorá tam s nimi na tajnáša bola. 

Aj keď to vyzeralo, že medzi dvojicou je definitívny koniec, Lela svojmu partnerovi odpustila a od toho momentu sa v ich vzťahu objavili ďalšie dôležité míľniky. Okrem toho, že sa dvojica zasnúbila, prišiel na svet ich druhý, spoločný potomok - malý synček, ktorého sa rozhodli pomenovať Rocky. Idylka však, zdá sa, skončila. 

Len nedávno sa totiž športovec prostredníctvom sociálnej siete vyjadril so šokujúcou správou - a to, že ho jeho snúbenica, ktorá je len šesť týždňov po pôrode, podvádza. ,,Prišiel som na to tak, že Lela má všade Cartiery (pozn. redakcie, značkové šperky), diamantové prstene, náhrdelníky. Ja teraz nezápasím, nemám na to. Samozrejme mi to bolo divné. Ona mi povedala, že si zarába Instagramom. Nie som žiarlivec, ale vyšetroval som to a zistil, že všetko to má od môjho kamaráta,'' prezradil Vémola a dodal, že daného kamaráta prefackoval, no Lely sa ani nedotkol. 

Nakoniec sa však ukázalo, že daným milencom nebol kamarát športovca, ale niekto úplne iný. Podľa informácií, ktoré Karlos prezradil denníku Blesk, si mala jeho partnerka milencov kontakt v mobile premenovať. Za facky sa tak jednému zo svojich najbližších priateľov ospravedlnil, no dráma nie je ani zďaleka zažehnaná. 

Celé vyjadrenie športovca nájdete vo videu:

Vyjadrenie Lely nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:13