instagram/ lela_ceterova_official
StoryEditor

Známa Slovenka porodila synčeka. Chlapčeka s takýmto menom zrejme ešte nepoznáte

02.12.2021, 17:00
Celebrity
S krásnou novinou sa pochválila na sociálnej sieti.

Napriek tomu, že si známy česko-slovenský pár prešiel krízou, dvojica si k sebe našla cestu a dala sa opäť dokopy. MMA zápasník Karlos Vémola a slovenská playmate a modelka oznámili už po čase skvelú správu - a to, že očakávajú príchod svojho druhého potomka. Chlapček sa nakoniec vypýtal na svet v krásny dátum 1.decembra. 

,,Najšťastnejší okamih bol pre mňa, keď som už teraz konečne mohla držať môjho synčeka Rockyho v náručí,'' napísala ku krásnemu záberu s bábätko Lea, ktorá krátko predtým, než na svet priviedla synčeka, zistila, že má koronavírus. ,,Veľmi sme sa s Kajom tešili na tento krásny okamih narodenia nášho druhého dieťatka, avšak kvôli koronavírusu nemohol byť pri pôrode. O to viac sa teším, keď budeme môcť byť spolu všetci štyria,'' dodala Slovenka.

Mnohí si mysleli, že meno, ktoré uviedla na sociálnej sieti je len pseudonymom či milou prezývkou, ktorú dostal chlapček preto, že je synom bojovníka. Rodičia sa však svoje dieťatko skutočne rozhodli pomenovať podľa postavy z populárneho filmu. 

Rockymu Vémolovi ako aj celej rodinke prajeme veľa šťastia a gratulujeme! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 11:46