profimedia
StoryEditor

Ona ho mala podviesť, on ju zmlátiť, aj keď držala syna v rukách. Vzťah známeho česko-slovenského páru je na otrase

14.01.2022, 09:00
Celebrity
Meno Karlosa Vémolu, ktorý je tiež známy pod prezývkou Terminátor, je známe každému milovníkovi bojových športov. V poslednej dobe však na seba upútava pozornosť inak, než úspechmi v kariére.

Iný pohľad na túto udalosť má však samotná Lela. ,,Zbil ma, keď som mala v náručí nášho syna Rockyho, mám z neho strach,'' zverila sa portálu Blesk a dodala, že všetko, čo Karlos povedal, sa nezakladá na pravde. ,,Áno, zaútočil na mňa. Žiadna nevera nebola, všetko je vykonštruované, aby som v očiach ľudí vyzerala ako ľahká žena,'' opísala incident známa blondína, ktorá sa podľa vlastných slov utekala skryť k svojim známym.

,,Môj muž je dušou bojovník. Jeho dlhotrvajúce zdravotné problémy sa často odrážajú v jeho každodennom živote a na psychike. Posledné týždne sú u nás náročné a ako žena po pôrode prirodzene potrebujem pokoj,'' vyjadrila sa prostredníctvom svojej manažérky Lela a vo vyhlásení dodala, že v dome bolo napätie na hrane agresivity už dlhší čas.

Aj keď Lela zvažovala podanie trestného oznámenia, zdá sa, že od neho nakoniec upustila a momentálne sa ku Karlosovi rozhodla opäť nasťahovať. To, na čijej strane je pravda, zrejme vedia len oni dvaja, no faktom je, že agresívne správanie u profesionálnych športovcov (obzvlášť s tými, ktorí dostávajú do hlavy tvrdé rany) nie je žiadnou novinkou. Viacerí odborníci preukázali spojitosť medzi nárazmi hlavy a stúpaním agresivity, ktorá môže mať až fatálne následky. Príkladom toho sú prípad O.J. Simpsona či Aarona Hernandzera, ktorí dokázali ľudí chladnokrvne zavraždiť. 

Či je to však tak aj v tomto prípade a Lela má pravdu, je zatiaľ otázne. Isté však je, že dvojica nepochybne prechádza ďalšou krízou a to, či sa im ju podarí urovnať alebo sa ich cesty rozídu, ukáže až čas.

Pozrite si, ako dvojica vyzerá:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 09:27