Archív N.H.
StoryEditor

Pôvabná Natália Hatalová takto spomína na prvú lásku

04.11.2017, 10:00
Celebrity
Speváčka Natália Hatalová sa pustila do premýšľania nad prvou láskou. Vo svojom najnovšom videoklipe si vyskúšala aj režisérsku stoličku.

Speváčka Natália Hatalová sa pustila do premýšľania nad prvou láskou. Sympatická brunetka sa na slovenskej hudobnej scéne pohybuje od čias tretej série SuperStar, teda desať rokov. V najnovšom singli Osud ospevuje krásu a čistotu prvej lásky, ale odkazuje aj na ďalšie osudové momenty, ktoré majú zásadný vplyv na naše životy. Melodickú skladbu vydáva spolu s pozitívnym videoklipom.

„Niektoré veci vo svojom živote nepovažujem za náhodu. V živote človeka je veľa jedinečných momentov. Niektoré stretnutia, poznania a veci sú nám hneď jasné, niektoré sa nám odkryjú až časom. Singel pripomína tie momenty v živote, ktoré sa ukážu ako osudové,“ vyznala sa Natália Hatalová. Skladbu pôvodne spievala v anglickom jazyku, no cítila, že v slovenčine vyznie lepšie.

„Uvedomila som si, že slová v rodnom jazyku, majú pre mňa hlbší význam. Slovenský text mi napísal Peter Kollár, ktorý vystihol absolútnu podstatu. Hudbu zložil René Rypár. Medzi riadkami má pieseň viac posolstiev. Je samozrejme aj o láske, no nielen o tom. Mojou obľúbenou vetou v piesní je: „Čo osud chcel, to nám dvom dal“. Som totiž presvedčená, že osud nám dáva to, čo zvládneme a čo unesieme. Podľa mňa sa osud nedá znásilniť, iba prijať s pokorou," vysvetľuje.

V najnovšom videoklipe sa fanúšikom predstavila netradične – ako režisérka. „ Sú životné momenty, ktoré sa nám vryjú do pamäti a zostanú tam navždy. To som sa snažila zachytiť aj v klipe. Detstvo a prvá detská láska nesie v sebe niečo čistého, čo v nás zostane navždy. Spomienka, ktorá vyčarí úsmev na tvári a s pocitom dneška nás prenasleduje celý život. Moment, keď sa náhoda mení na osud. Ja zosobňujem speváčku, ktorá v kaviarni skúša svoje tradičné vystúpenie. V priebehu piesne zistí, že nie je v kaviarni sama. Na scénu príde muž a okamžite ju zaujme.  V tej chvíli už celá jej pozornosť, patrí len jemu, jeho tajným snom. Tím ľudí, s ktorými som spolupracovala, ma inšpiroval. Verím, že sme myšlienku osudového momentu zachytili dôveryhodne,“ uzavrela Natália Hatalová, ktorá prežíva harmonické obdobie aj v súkromí. Pred časom totiž povedala áno Ladislavovi Olcsvárymu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 06:32