Markíza
StoryEditor

Morbídne obézna Katka z Lehníc vypije aj 6 litrov coly za deň.

02.10.2017, 15:00
Celebrity
Katka nevie odolať sladenému nápoju. Vyjedla sa na 224 kíl, podarí sa jej schudnúť?

​V Extrémnych premenách, ktoré si za niekoľko týždňov našli pevné miesto na televíznej obrazovke, zajtra uvidíte pohodovú Katku Tamášovú z Lehníc. Väčšina súťažiacich sa pre svoju gigantickú nadváhu doteraz úprimne trápila, no Katka je celkom iná. Usmiata podnikateľka srší sebavedomím a po svojom boku má štíhleho vyšportovaného manžela. „Som spokojná so sebou ako človek, ale nie váhovo. Na druhej strane, nikdy som nemala problém s tým, ako vyzerám. Možno to znie neuveriteľne, ale tým, že som v tom vyrastala, som si na to zvykla. Pre mňa toto bolo normálne. Nehanbím sa, nemám s tým problém, neriešim tých ostatných naokolo.  Keď idem na wellness, zaoberám sa tým, že ja sa chcem dobre cítiť a nie tým, čo si spolusediaci myslí alebo čo mu prebehne hlavou,“ hovorí v úvodných dokrútkach žena, pre ktorú je najväčšou motiváciou k chudnutiu možnosť otehotnieť. S 224 kilami to ide asi len ťažko.

Okrem toho sa Katka rada prelieva sladenými nápojmi. „Niekto má cigarety, niekto má horšie návykové látky, ja mám colu. Koľko jej vypijem?  Najviac aj tri fľaše. Keď je teplo, veľa ľadu a 6 litrov coly v pohode,“ priznáva previnilo.

Manžel sa však na nadváhu milovanej ženy už nedokázal nečinne pozerať a prihlásil ju do Extrémnych premien. „Keď sme sa zoznámili, mala nadváhu, ale nebola to extrémna nadváha. Mohla sa bicyklovať, korčuľovať, vôbec ju váha neobmedzovala, na rozdiel od toho, k čomu dospela teraz.  Prechádzky, kedy už aj dôchodcovia nás predbehnú – myslím si, že to nie je úplne ok,“ otvorene hovorí.

Ležérna Katka, ktorej sa do chudnutia zas až tak veľmi nechce, bude tvrdým orieškom aj pre kondičného trénera Maroša Molnára. Ten sa s takým prípadom veru ešte nestretol.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:01