Facebook / Markíza
StoryEditor

Spoznávate túto Slovenku? Pred rokom vážila 172 kíl!

26.09.2017, 16:00
Celebrity
Štyridsiatnička Silvia sa po byte pohybovala na stoličke na kolieskach. Pre veľkú nadváhu totiž nevládala ani chodiť. Dnes je o 105 kíl ľahšia.

Neuveriteľná zmena! Štyridsaťročná Silvia Bzdil schudla vďaka markizáckej šou Extrémne premeny 88 kíl. Počas jedného roka tak splnila stanovený cieľ. No po vypnutí kamier táto húževnatá dáma v snažení rozhodne nepoľavila a schudla ďalších dvadsať kíl.

Jej príbeh prilákal tento týždeň k televíznym obrazovkám rekordné množstvo divákov. Predsa len, vidieť premenu 172 kilogramovej kôpky nešťastia, ktorá sa po byte pohybuje na stoličke na kolieskach, na krásnu labuť – to nemáte možnosť každý deň.

A tak ste spolu so Silviou potajomky vyťahovali papierové vreckovky, keď od nej počas nakrúcania odišiel manžel a ona podpisovala rozvodové papiere. Trpeli ste s ňou, keď pod prísnym dohľadom Maroša Molnára prekonávala vo fitku samu seba. A zdesene ste pozerali na jej postavu v bielizni, kedy bolo jasné, že práve televízna šou je jej posledná šanca.

Statočná Silvia to nakoniec dokázala, celkom sa zbavila cukrovky a podarilo sa jej získať vytúžený vodičský preukaz. Predtým sa totiž do auta vôbec nezmestila.

Keď jej bolo najhoršie a chudnutie chcela vzdať, pomohol jej americký kondičný tréner Chris Powell, ktorý prišiel na Slovensko povzbudiť účinkujúcich. „Ukázal mi ako pozitívne myslieť, upratať si myšlienky v hlave, určiť si priority. Musela som si odpustiť, kde som to vlastne dohnala,“ prezradila silu známeho motivátora.

Dnes sa schudnutá Silvia objavila v Teleráne, kde si všetkých získala svojou otvorenou povahou a úsmevom. Pravidelne cvičí, chudne naďalej a postupne si plní ďalší veľký sen – chce sa stať fitnes trénerkou a pomáhať ľuďom ako bola ona sama.

Silvia Bzdil Facebook / Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:37