Zistite, ako bude vyzerať váš víkend.dreamstime
StoryEditor

Víkendový HOROSKOP je tu: Lev by mal viac šetriť, Váhy musia vyjsť zo svojej komfortnej zóny

12.07.2024, 12:00
ASTRO

Čaká vás pohodový alebo naopak pracovný či náročný víkend? Práve to sa môžete dozvedieť vďaka astrológii, ktorá si pre vás aj na tieto dni pripravila predpoveď. Zistite, na čo sa budete musieť pripraviť tento víkend.

Strelec

Najbližšie dni strávte v blízkosti partnera. Nemusíte sa síce zatvárať len do spálne, no nebolo by na škodu, ak by ste nevyužili horúci víkend na vášnivé radovánky. Okrem toho spolu zájdite na prechádzku, veľa sa rozprávajte a nešetrite romantickými gestami. Nezadané si na svojho pravého budú musieť ešte počkať. 

Kozorožec

Predchádzajúce dni boli namáhavé. Nielenže ste riešili problém za problémom, ale dostali ste sa do konfliktu s kolegyňou, ktorá vás chcela pripraviť o miesto. Aj keď to bude ťažké, zabudnite na všetko a vypnite. Oddýchnuť si  môžete niekde pri vode alebo v pohodlí domova. Čo sa týka vzťahu s partnerom, nedovoľte, aby vám stres a napätie z práce narušilo rovnováhu. 

Vodnár

Pokoj a kľud. Práve v takomto duchu sa bude niesť váš víkend. Nielenže si oddýchnete od pracovných povinností, ale s partnerom sa nebudete hádať či riešiť nové problémy. Uvoľnite sa preto poriadne a užite si dni  naplno. Ak ste nezadané, skúste dať šancu osobe, ktorá o vás už raz prejavila záujem, no vy ste ju s hrdosťou odmietli. 

Ryby

Chcete všetko stihnúť, no to sa nedá. Rozdeľte si veci na tie, ktoré urobíte tento víkend a ktoré naopak odložíte na ten budúci. Čo sa týka vzťahu s partnerom, až príliš sa hádate a to vôbec nikomu neprospieva. Neriešite náhodou zbytočnosti? Nepreháňate to? Keď si odpoviete na tieto otázky, až potom sa púšťajte do hádok. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 02:59