Zistite, ako bude vyzerať váš víkend.dreamstime
StoryEditor

Víkendový HOROSKOP je tu: Lev by mal viac šetriť, Váhy musia vyjsť zo svojej komfortnej zóny

12.07.2024, 12:00
ASTRO

Čaká vás pohodový alebo naopak pracovný či náročný víkend? Práve to sa môžete dozvedieť vďaka astrológii, ktorá si pre vás aj na tieto dni pripravila predpoveď. Zistite, na čo sa budete musieť pripraviť tento víkend.

Lev

Aj keď by ste si potrebovali kúpiť niečo nové na seba, veľmi nerozhadzujte. Uvedomte si, že sa nenachádzate v najlepšej finančnej situácii a míňanie peňazí za nepodstatné veci by vám tak len uškodilo. Čo sa týka vzťahov, často pochybujete o budúcom živote s vaším partnerom a tento víkend tomu nebude bohužiaľ inak. 

Panna

Neustále riešite životy druhých, každému sa snažíte pomôcť a vyhovieť, no pritom zabúdate na seba. Skúste sa najbližšie dni venovať svojmu blahu. Vykonávajte činnosti, ktoré vás tešia, meditujte, cvičte, prechádzajte sa alebo sa opaľujte na záhrade. Takýmto spôsobom opäť vrátite do svojho života pokoj a kľud. 

Váhy

Každý víkend len upratujete, robíte na záhrade alebo oddychujete. Čo keby ste tento stereotyp narušili niečím novým? Či už vyskúšate adrenalínový šport, budete liezť po skalách alebo zmeníte niečo na svojom vzhľade. Dôležité však je, aby ste viac žili a nie len prežívali. Vo vzťahu s partnerom takisto skúste nejaké nové polohy či hračky. 

Škorpión

Cítite sa osamelo. Pozvite preto na návštevu svojich najbližších a užite si príjemne strávený čas na záhrade. V nedeľu sa venujte partnerovi, ktorý takisto potrebuje viac vašej pozornosti. Skúste zabudnúť na konflikty či nedoriešené hádky a žite viac prítomným okamihom. Ak ste nezadané, zájdite niekam k vode, kde na vás čaká zaujímavá osoba. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 21:03