Tieto znamenia majú vysoké nároky na partnera.dreamstime
StoryEditor

Neuspokoja sa s priemerom: Tieto znamenia zverokruhu majú vysoké nároky na partnera

05.07.2024, 18:00
ASTRO

Síce si každý môže vybrať partnera akéhokoľvek chce, občas treba upustiť od svojich nárokov. Tým sa však rozhodne neriadia nižšie spomínané znamenia zverokruhu, ktoré sa neuspokoja s kýmkoľvek. Ich štandardy sú totiž vysoké a nároky ešte vyššie. Patríte medzi ne aj vy?

Tieto znamenia zverokruhu očakávajú od svojho partnera určité štandardy, ktoré nespĺňa len tak hocikto. Kvôli tomu, že túžia po dokonalosti a ich nároky sú príliš vysoké, často mávajú problém s výberom svojej polovičky. Ak si ťažko dokážete nájsť partnera, pretože ste zatiaľ nenašli nikoho, kto by dokázal naplniť všetky vaše predstavy, pravdepodobne ste sa narodili v jedno z týchto znamení zverokruhu.   

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sú energickí, spontánni a sebavedomí. Milujú byť stredobodom pozornosti a sú prirodzenými vodcami. Práve kvôli týmto vlastnostiam ich nepriťahuje priemernosť, ale naopak túžia po niekom naozaj výnimočnom. Od svojho partnera očakávajú perfektné výsledky vo všetkom, čo bude robiť. Rovnako tak si potrpia na slušnom správaní, dobrom vkuse a neznesú nedostatok sebadôvery.

Panna

Aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, majú na partnera vysoké nároky. Keďže sú veľkí perfekcionisti, poriadok je v ich živote na prvom mieste. Okrem toho musia byť vždy vo všetkom najlepší a to isté chcú aj od svojho partnera. Odradiť ich dokáže aj maličkosť a tak majú veľký problém nájsť niekoho stáleho.

Škorpión

Škorpióni majú neuveriteľne vysoké nároky. Túžia po tom, aby bol ich partner dokonalý vo všetkých oblastiach života. Či už je to kariéra, starostlivosť o domácnosť, štýl, vzhľad alebo sex. Keďže nemajú radi nudu, sú vášniví, otvorení a potrpia si na úprimnosť či vernosť, len málokto dokáže vyhovieť ich požiadavkám.

Kozorožec

Ľudia narodení v znamení Kozorožca sú rozhodní, cieľavedomí a trpezliví. Okrem toho sú materiálne založení a patria k prirodzeným vodcom. Od svojho partnera očakávajú čo najlepšie výsledky. Ich polovička by mala zmýšľať podobne ako oni, vedieť sa správať slušne, byť zábavná a samostatná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 00:14