Zistite, ako bude vyzerať váš víkend.dreamstime
StoryEditor

Víkendový HOROSKOP je tu: Lev by mal viac šetriť, Váhy musia vyjsť zo svojej komfortnej zóny

12.07.2024, 12:00
ASTRO

Čaká vás pohodový alebo naopak pracovný či náročný víkend? Práve to sa môžete dozvedieť vďaka astrológii, ktorá si pre vás aj na tieto dni pripravila predpoveď. Zistite, na čo sa budete musieť pripraviť tento víkend.

Baran

Naplánovali ste si na víkend niekoľko úloh, ktoré však rozhodne nestihnete spraviť všetky.  Rozhodnite sa preto už teraz, ktoré stoja za dokončenie a ktoré ešte môžu počkať. V sobotu večer a celú nedeľu strávte s partnerom. Už dlhšie ste sa nevenovali jeden druhému. Nešetrite preto romantickými gestami a vášnivými dotykmi. 

Býk

Vybehnite niekam k vode a nebojte sa spoznať niekoho nového. Nielenže sa tak uvoľníte, ale rady tejto osoby vám môžu pomôcť do budúcnosti. Čo sa týka vzťahu s partnerom, dostali ste sa do stereotypu a neviete, ako z neho vyjsť von. Stačí však, ak spolu zažijete niečo zaujímavé, dobrodružné a bláznivé. takýmto spôsobom budete opäť plní energie, ktorú využijete na budovanie vzťahu. 

Blíženci

Tento víkend budete tráviť s najbližšími. Ich blízkosť vám pomôže lepšie zvládať stres z práce a k problémom sa budete stavať sebavedomejšie. Udržte si túto pozitívnu náladu a verte, že to pomôže aj vášmu vzťahu s partnerom. Ak ste nezadané, uvedomte si, že najprv musíte milovať samých seba a až potom niekoho iného. 

Rak

Robte len to, čo ste si naplánovali. Rozhodne však nič neriskujte ani nemeňte. Veľmi dobre si rozmyslite každý krok, ktorý spravíte, inak si spôsobíte zbytočné problémy. Vo vzťahu s partnerom by ste sa mali úprimne porozprávať o svojich pocitoch. Vadí vám, že nepomáha, že vás nikdy nepochváli alebo vás nepodporí? Povedzte mu to. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. september 2024 11:13