Dovolenka podľa horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Naplánujte si dovolenku podľa horoskopu: Tieto krajiny sú pre vaše znamenie ako stvorené

16.06.2024, 17:15
ASTRO

Neviete sa rozhodnúť, kam toto leto na dovolenku? S výberom vám môže pomôcť astrológia, ktorá vie, aké krajiny sa k vám nehodia a ktoré sú pre vás naopak stvorené. Zistite, kam by ste sa mali vydať na dovolenku podľa hviezd.

Ako najradšej trávite dovolenku? Máte radšej kľud, pokoj a ležanie na pláži alebo naopak zbožňujete, keď môžete spoznávať nové kultúry a miesta, ktoré ponúka daná krajina? Tak či onak, pri výbere dovolenky by ste sa mali riadiť nielen podľa ceny či súčasných trendov, ale aj znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré krajiny sú podľa hviezd pre vás ako stvorené.

Baran

Keďže milujete zažívať dobrodružstvá, radi spoznávate nové kultúry a lákajú vás menej turistické, no o to viac zaujímavejšie miesta, mali by ste sa vydať do Afriky alebo Grécka. Obe tieto krajiny ponúkajú nezabudnuteľné zážitky, na ktoré budete spomínať ešte dlho.

Býk

Dovolenku podľa vašich predstáv vám môže ponúknuť napríklad Taliansko, Chorvátsko alebo Cyprus. Netúžite totiž po dobrodružstve, ale potrpíte si na oddych a kľud. Zbožňujete, keď môžete celé dni len ležať na pláži a počúvať šum mora.

Blíženci

Na dovolenke sa nechcete nudiť ani oddychovať, ale zabávať sa a spoznávať nových ľudí. Vďaka spoločenskej povahe a nebojácnosti by ste si mali vybrať destináciu, ktorá žije zábavou. Skvelé môže byť Grécko, Paríž alebo New York.  

Rak

Nezaujímajú vás historické budovy ani miestna kultúra. Pri výbere dovolenky sa pozeráte najmä na okolitú prírodu, nezabudnuteľné výhľady a chutnú kuchyňu. Práve to vám môže ponúknuť čarovné Thajsko alebo Austrália.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. jún 2024 10:29