Dovolenka podľa horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Naplánujte si dovolenku podľa horoskopu: Tieto krajiny sú pre vaše znamenie ako stvorené

16.06.2024, 17:15
ASTRO

Neviete sa rozhodnúť, kam toto leto na dovolenku? S výberom vám môže pomôcť astrológia, ktorá vie, aké krajiny sa k vám nehodia a ktoré sú pre vás naopak stvorené. Zistite, kam by ste sa mali vydať na dovolenku podľa hviezd.

Lev

Ste vášnivé, energické a spoločenské. Práve z tohto dôvodu by ste sa mali vydať do Grécka, Španielska alebo na Kanárske ostrovy. Všetky tieto miesta ponúkajú množstvo zábavy, bohatý výber výletov, luxusné ubytovania a predovšetkým komfort.

Panna

Na dovolenke si potrebujete oddýchnuť, no zároveň sa vám nechce ležať len na pláži a piť obľúbený drink. Skvelý pre vás bude ostrov Zakynthos, ktorý vám na jednej strane poskytne priestor na relax, ale aj nočný život či skúmanie okolitej prírody.

Váhy

Túžite po dovolenke, ktorú nezažije len tak hocikto. Keďže rady oddychujete na výnimočných miestach a potrpíte si na luxus, ideálne pre vás budú Maldivy, ktoré dokážu naplniť všetky vaše túžby.

Škorpión

V živote potrebujete rovnováhu a harmóniu, ktorú vám môže ponúknuť napríklad Španielsko alebo Taliansko. Jeden deň môžete relaxovať na pláži, druhý obdivovať historické pamiatky a zakončiť ho chutnou večerou pri sviečkach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. jún 2024 07:47