Tieto znamenia nevydržia dlho v jednom vzťahu.dreamstime
StoryEditor

Chodia zo vzťahu do vzťahu: Tieto znamenia majú sklon často meniť partnerov

09.06.2024, 17:00
ASTRO

Niekto sa z rozchodu nevie spamätať a zostane single, aby sa mohol vyrovnať so sklamaním a bolesťou. Existujú však aj takí ľudia, ktorí chodia zo vzťahu do vzťahu bez pauzy, rozmyslenia a oddychu. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, o ktorých je známe, že často menia partnerov.

Či už je to podľa nálady alebo naopak len túžia zažiť nové dobrodružstvo, tieto štyri znamenia zverokruhu menia partnerov až príliš často. Nielenže bez rozmyslenia chodia zo vzťahu do vzťahu, ale sú nepredvídateľné, sebecké a mnohokrát aj necitlivé k opačnému pohlaviu. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy alebo váš partner.

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka sú neuveriteľne nepredvídateľní. Nikdy si pri nich totiž človek nie je ničím istý. Nielenže sú schopní opustiť svojho partnera kedykoľvek a v akejkoľvek nevhodnej chvíli, ale hneď na to sa odvážia nájsť ďalšieho partnera. Robia to však len preto, že túžia nájsť toho pravého. Ak teda necítia z druhej strany naozajstnú lásku, stabilitu a oddanosť, radšej zo vzťahu vycúvajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. jún 2024 14:03