Toto vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čaká rande, Panna by mala konať viac podľa seba: prečítajte si VÍKENDOVÝ horoskop

14.06.2024, 18:00
ASTRO

Aby ste si mohli užiť kľudný víkend bez konfliktov či nedorozumení, mali by ste vedieť, čo vás čaká. Vďaka astrológii môžete zistiť, čo vás neminie a čomu naopak môžete zabrániť. Prečítajte si víkendový horoskop.

Baran

Dnes po príchode z práce si poriadne oddýchnite. Čaká vás totiž nabitý víkend, ktorý by ste si mali užiť plnými dúškami. V sobotu sa s partnerom vyberiete do prírody, na piknik alebo krátku prechádzku parkom. Čo sa týka nedele, na chvíľku vás prepadne stres z povinností, ktoré na vás čakajú v práci. Snažte sa však neprepadnúť panike a radšej navštívte niekoho z rodiny.

Býk

Aj keď sa vám nechce púšťať do domácich prác, premôžte sa a upracte si šatník, umyte okná a prezlečte posteľnú bielizeň. Nielenže vďaka tomu aspoň na chvíľku vypnete myšlienkové pochody, ale budete mať zo seba dobrý pocit. Čo sa týka vzťahu s partnerom, zabudnite na problémy a venujte sa jeden druhému.  

Blíženci

Páči sa vám kolega z práce alebo niekto z vášho okolia? Ak ste zadané, mali by ste si veľmi dobre premyslieť či vám to za to stojí. Váš partner má predsa všetko, čo potrebujete. Jediné, čo vám prekáža, je stereotyp. Ak ste naopak nezadané, nebojte sa prijať pozvanie na rande, ktoré si rozhodne užijete naplno.

Rak

Neustále pracujete a snažíte sa každému vyhovieť. Vaša snaha a láskavosť sa však odzrkadľuje na vašom psychickom zdraví, ktoré na tom nie je najlepšie. Pokúste sa preto tento víkend vypnúť a poriadne si oddýchnite. Vybehnúť môžete na párty alebo niekam na turistiku.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 01:10