Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na TÝŽDEŇ: Baran by sa mal viac otvoriť, Lev pocíti stereotyp

27.05.2024, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na astrológiu, ktorá vie skvelo predpovedať dianie v najbližších dňoch. Zistite, kto z horoskopu sa musí viac otvoriť a kto naopak pocíti stereotyp.

Strelec

Tento týždeň bude niekto z vašich blízkych potrebovať vašu pomoc. Nebojte sa mu povedať svoj názor na danú vec, no zároveň mu buďte oporou. Čo sa týka vzťahov, váš partner túži po vašich dotykoch a viac náklonnosti v intímnom živote. Skúste si preto zaobstarať nejaké nové príťažlivé oblečenie alebo si preňho pripravte vášnivý tanec. 

Kozorožec

Aj keď nie je dobré myslieť na minulosť, občas ju môžete využiť vo svoj prospech. Pomôcť vám môžu najmä chyby a prešľapy, ktorých ste sa dopustili. Skúste si z toho niečo vziať, aby ste v budúcnosti nemuseli riešiť niečo podobné. Vo vzťahu s partnerom sa nič nezmení, ale ani nezlepší či nezhorší. Pravdepodobne vám začne chýbať vzrušenie. 

Vodnár

Ste nabité pozitívnou energiou a žiarite všade, kam prídete. Vo vašom živote ste sa totiž dostali do rovnováhy, ktorá robí vaše dni krajšími. Aby sa tak cítili aj ľudia okolo vás, mali by ste sa začať viac stretávať s najbližšími, ktorí túžia po vašej prítomnosti. Rovnako tak nezabudnite ani na partnera, ktorému chýba vaša pozornosť. 

Ryby

Ak sa vám na začiatku týždňa podarí dokončiť všetky potrebné úlohy a povinnosti, môžete si konečne zobrať pár dní voľna. Tie však nevyužite len na oddych a relax. Radšej vyskúšajte nejakú novú aktivitu, ktorá podporí vaše pozitívne myslenie a väčšiu predstavivosť. Vo vzťahu s partnerom sa pokúste vyriešiť konflikt týkajúci sa tretej osoby. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. september 2024 01:13