Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na TÝŽDEŇ: Baran by sa mal viac otvoriť, Lev pocíti stereotyp

27.05.2024, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na astrológiu, ktorá vie skvelo predpovedať dianie v najbližších dňoch. Zistite, kto z horoskopu sa musí viac otvoriť a kto naopak pocíti stereotyp.

Lev

Prestali ste sa pozerať na to, čo si o vás ľudia myslia a odrazu sa cítite omnoho lepšie? Urobili ste správne. Konečne sa totiž môžete naplno venovať tomu, čo vás naozaj teší a baví. Čo sa týka vzťahov, s partnerom ste sa ocitli v stereotype, z ktorého sa musíte dostať von. Vyskúšajte preto spolu nejakú novú aktivitu alebo koníček. 

Panna

Túžite po zmene prostredia, šatníku či domova? Najbližšie dni vám hviezdy budú priať v každom vašom rozhodnutí. Využite preto túto možnosť, urobte si radosť a splňte si sny. Vo vzťahu si užívajte prítomnosť jeden druhého, neriešte konflikty a viac spolu komunikujte. Ak ste nezadané, riaďte sa podľa svojich pocitov a nie názorov iných. 

Váhy

Neustále sa snažíte pomôcť iným, no zabúdate na seba. Pokúste sa preto najbližšie dni zamerať na svoje túžby, sny a pocity. Chceli by ste si na pár dní oddýchnuť? Urobte to. Verte, že čas osamote vám dodá potrebnú energiu a pomôže vám nájsť odpovede na dôležité otázky. Čo sa týka vzťahu s partnerom, zabudnite na minulosť a snažte sa žiť viac v prítomnosti. 

Škorpión

Najbližšie dni by ste sa mali zamerať na opravu vzťahu s partnerom. Obom vám chýba dôvera, nedostatočne spolu komunikujete a zabúdate aj na intímny život. Pokúste sa preto nevenovať len pracovným povinnostiam a ukážte partnerovi, že iskra medzi vami ešte stále nie je stratená. Ak ste nezadané, dajte šancu osobe, ktorá o vás prejavuje záujem už dlhšiu dobu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 16:45