Tieto znamenia sa vedia skvele bozkávať.dreamstime
StoryEditor

Tieto znamenia zverokruhu patria k profesionálom v bozkávaní: V hre s perami sú najlepší.

23.05.2024, 19:00
ASTRO

Bozkávať sa vie síce každý, no predsa len existujú ľudia, ktorí sú v bozkávaní naozajstní profíci. Nielenže sú vášniví a romantickí, ale neboja sa experimentovať a využívať pri bozkávaní reč celého tela. Zistite, kto zo zverokruhu to s perami vie najlepšie.

Síce každý preferuje pri bozkávaní niečo iné, existujú ľudia, ktorí sa dokážu prispôsobiť akémukoľvek štýlu či spôsobu. V bozkávaní nie sú len flexibilní a otvorení, ale aj vášniví, jemní a romantickí. Práve vďaka týmto vlastnostiam ich astrológia považuje za profesionálov v bozkávaní. Ak túžite po dokonalej hre s perami, rozhodne to skúste s jedným z týchto znamení zverokruhu.

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Raka, sú nesmierne emocionálni a romantickí. Keďže preferujú skôr dlhodobé vzťahy, udržiavanie vášne a intimity je pre nich veľmi dôležité. V tom im pomáha aj výnimočná zručnosť v bozkávaní, v ktorom sú neuveriteľní profesionáli. Svoju polovičku bozkávajú pomaly a po celom tele, pričom sa neboja nežných dotykov na miestach, kde to má najradšej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 04:52