Aké kvety sa k vám hodia podľa znamenia?dreamstime
StoryEditor

Potešte tou správnou kvetinou: Zistite, aké kvety sa hodia ku jednotlivým znameniam zverokruhu

22.05.2024, 19:00
ASTRO

Síce vám môže byť jedno, akú kyticu kvetov dostanete, predsa len má každá z vás v obľube nejaký druh, ktorý vás vie potešiť najviac. Ak túžite v najbližšej dobe niekoho obdarovať kvetom, riaďte sa podľa astrológie, ktoré vám prezradí, aké kvety preferujú jednotlivé znamenia zverokruhu.

Keď darujete kvety, môžete tým danej osobe preukázať lásku, oddanosť, vďaku alebo silné priateľstvo. Ak túžite v najbližšej dobe potešiť niekoho z blízkych, rozhodne by ste sa pri výbere kytice mali riadiť podľa astrológie. Tá vám totiž dokáže prezradiť, aké kvetiny majú v obľube jednotlivé znamenia zverokruhu.

Baran 

Ľudia narodení v znamení Barana sú pracovití, cieľavedomí a energickí. Keďže túžia v živote niečo dosiahnuť a sú spájaní s vodcovskými schopnosťami, ideálnymi pre nich budú štýlové a výrazné kvety, ako je napríklad ruža, tulipán či frézia. 

Býk

Býci sú stabilní, pokojní a citovo vyrovnaní. Vďaka svojej miernej povahe majú najradšej jemné kvetiny. Potešiť ich môžete napríklad ľaliou, levanduľou alebo orgovánom.

Blíženci

Citliví, komunikatívni a inteligentní Blíženci sú síce vnútorne nepokojní, rovnako tak treba vyzdvihnúť ich výnimočnú intuíciu. Čo sa týka kvetov, v obľube majú predovšetkým levanduľu, kvôli jej prenádhernej vôni. Neodmietnu však ani magnóliu či ruže. 

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka milujú romantiku či nežnosť, takže biele ruže sú pre nich ako stvorené. Takisto sa im páčia tulipány a fialky, ktoré dokážu poukázať na ich emocionálnosť a dobromyseľnosť. 

Lev

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Leva, sú známi tým, že túžia po neustálej pozornosti. Keďže chcú za každých okolností zažiariť a vyčnievať z davu, potešiť ich môžete slnečnicou. Tá podčiarkne ich zábavnú, občas samoľúbu, ale aj sebavedomú povahu. 

Panna

Sú rezervovaní, priateľskí, vplyvní a takisto veľmi múdri. Ľudia narodení v znamení Panny zbožňujú kvety, ktoré pôsobia pozitívne, zaujímavo a štýlovo. V obľube majú najmä narcisy, fialky a chryzantémy. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 07:51