Tieto znamenia radi kritizujú.dreamstime
StoryEditor

Radi poukazujú na nedostatky: Tieto znamenia zverokruhu zbožňujú kritizovať druhých

16.01.2024, 19:00
ASTRO

Nemáte radi, keď niekto poukazuje na vaše nedostatky a nedokonalosti? V tom prípade sa nepúšťajte do konverzácie s týmito znamenia zverokruhu. Nielenže zbožňujú upozorňovať na negatívne vlastnosti druhých, ale radi kritizujú a poúčajú. Pozrite sa, o kom z horoskopu je reč.

Máloktorá žena dokáže strpieť to, ak ju niekto kritizuje za správanie, poukazuje na vzhľad či iné nedostatky. Ak by ste sa chceli kritike naozaj vyhnúť, rozhodne sa nepúšťajte do konverzácie s niekým, kto sa narodil v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu. Tie sú totiž až príliš otvorené, vďaka čomu im nerobí problém druhých verejne skritizovať. Pozrite sa, na koho z horoskopu si dať pozor.

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny sú praktickí, inteligentní, ale aj neuveriteľní perfekcionisti a detailisti. Keďže si potrpia na dokonalosti a vidia aj to, čo iní možno nie, často poukazujú na nedostatky druhých. Kritikou však nikoho nechcú uraziť, iba poukázať na to, že stále je, čo zlepšovať. Jednoducho, ich slová vedia zabolieť, aj keď to nemyslia zle.

Blíženci

Blíženci sú prispôsobiví, rozumní a ctižiadostiví. Keďže boli obdarené skvelými komunikačnými schopnosťami, radi vyjadrujú svoje myšlienky a pocity. Takýmto spôsobom sa tak neboja povedať vám, že ste pribrali, že vám chýba sebavedomie alebo že priveľa nadávate. Našťastie, kritiku vedia podať vtipne a tak nemusí byť za každých okolností bolestivá a urážajúca.

Škorpión

Ľudia narodení v znamení Škorpióna sú energickí, ale aj komplikovaní a tajomní. Okrem toho bývajú vášniví a intenzívni, vďaka čomu im nerobí problém hodnotiť iných, poúčať ich či kritizovať. Neznamená to však, že by chceli niekomu z okolia ublížiť. Jednoducho, radi skúmajú, analyzujú a odhaľujú skrytú pravdu.

Kozorožec

Kozorožci sú vytrvalí, zodpovední a praktickí. Keďže túžia po dokonalosti, často bývajú kritickí. Či už ku kolegom v práci, priateľom alebo rodine. Nejde však o to, že by chceli niekoho potupiť a uraziť, ale práve naopak kritikou motivovať a podporiť. Bohužiaľ, aj keď to myslia akokoľvek dobre, málokto to dokáže zobrať v pozitívnom slova zmysle.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:18