Tieto znamenia majú neuveriteľné sexuálne fantázie.dreamstime
StoryEditor

Ich sexuálne fantázie sú neuveriteľné: Tieto znamenia zverokruhu v sexe rozhodne nie sú nudné

12.01.2024, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí majú v sexe radi stereotyp, klasické polohy a žiadne experimenty, iní preferujú o čosi divokejšie milovanie. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktorých sexuálne fantázie sú priam neuveriteľné. Pozrite sa, s kým z horoskopu zažijete nezabudnuteľný sex.

Nebaví vás v posteli nuda či stereotyp? Ak túžite naplniť svoje sexuálne túžby a zažiť sex, o akom sa vám ani len nesnívalo, rozhodne by ste to mali skúsiť s nižšie spomínanými znameniami zverokruhu. Tie sú totiž v sexe naozaj divoké, vášnivé a dobrodružné. Pozrite sa, kto z horoskopu má neuveriteľné sexuálne fantázie.

Vodnár

Ľudia narodení v znamení Vodnára sú v posteli neskutoční. Nielenže im nerobí problém vyskúšať čokoľvek nové, ale stále sa snažia zlepšovať a hľadať vzrušenie. Sex s nimi môže byť nezabudnuteľný najmä z toho dôvodu, že netúžia uspokojiť len svoje túžby, ale aj tie partnerkine. S kľudom im povedzte, po čom túžite a oni vám to splnia.

Škorpión

Škorpióni sú v posteli veľmi vynaliezaví a nepredvídateľní. Niekedy totiž obľubujú pomalý a romantický sex s klasickými polohami, inokedy naopak vášnivé milovanie s dávkou divokosti a pikantnosti. Sex jednoducho milujú a túžia ho mať na dennej báze. Ich polovičky sa však musia pripraviť na všemožné experimenty.  

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sa v posteli rozhodne ničoho neboja. Najradšej skúšajú nové polohy, sexuálne hračky či erotické oblečenie. Problém im však nerobí ani sex na verejnosti, nábytku či vo vode. Keďže túžia naplniť svoje sexuálne túžby, ich partner to s nimi vôbec nebude mať jednoduché. Barani totiž potrebujú sex neustále, pričom neznášajú stereotyp.

Strelec

Strelci takisto patria k znameniam, ktoré majú neuveriteľné sexuálne fantázie. Keďže sú dobrodružní, slobodomyseľní a vášniví, v sexe milujú experimenty a nové polohy. Takisto ako Barani, ani Strelci sa nevyhýbajú sexu na nevšedných miestach. Bohužiaľ, niekedy je ťažké s nimi udržať krok. Ak sa totiž začnú v posteli nudiť, s kľudom svojho partnera vymenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 18:54